Van kisgyerekeknek vény nélkül kapható vaspótló?
Van egy gyanúm, hogy a 2.5 éves lányom enyhén vashiányos lehet, mert kevesebbet mozog, fut, mint a társai. Nem alszik többet egyáltalán, viszont nem olyan aktív. Szívesebben ülne egész nap, és játszana úgy. Nem akarom feleslegesen vérvételre vinni, igazából próba lenne, hogy segít -e rajta.
Reggel iszik tejitalt, hogy kapjon belőle plusz dolgokat. A sima multivitamin nem igazán hozott változást.
Persze ha nincs más megoldás, vérvétel lesz belőle, de szívesen elkerülném...
Hát ez nem így működik! A gyereked nem kísérleti nyúl, hogy előbb legyen a gyógyszer, és az alapján a diagnózis, hogy hatékony volt-e a feltételezésre a gyógyszer. Gyógyszerekkel nem játszunk, pláne nem a gyerekünkön. A vassal se.
Egyébként nekem ebből eszembe nem jutna a vashiány, hanem az, hogy nyugisabb természetű. Kivéve ha korábban nagyonis energikus volt.
Nem gyógyszerre gondoltam, hanem ilyen szirupra, mint a multivitamin, amit nem is tudok túladagolni, ha van egy kis eszem.
Amúgy nem fehér a bőre, csak annyit alszik amennyit feltétlenül szükséges, van, hogy kevesebbet, és azt vettem észre, hogyha valami nagyon cukrosat kap, akkor viselkedik úgy, mint a többi gyerek :D amúgy inkább szeret a popóján játszani
Kerdezo, teged sem az eszedert szeretnek, ugye ?
Szerinted a szirup az mi ???? Az pont ugyanolyan gyogyszer, mintha tablettaban lenne. Es igen, ha nincs vashinya, es te csak talalomra adod,pont, hogy tuladagolod.
Adj akkor magas vastartalmu etelt, na azt nem lehet tuladagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!