Vennél a fiadnak tornadresszt, ha otthon ki szeretné próbálni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 7. 14:36
11/32 anonim válasza:
Van férfi tornadressz, lehet olyat vennék. Birkozók, tornászok is ilyesmiben vannak.
12/32 anonim válasza:
Egyáltalán hogyan merült ez föl? Mennyi idős a gyerek? Óvodás vagy kamaszkorú?
13/32 anonim válasza:
Igen, fiú/férfi tornadresszt. Otthoni kipróbálásra nem látom akadályát.
14/32 A kérdező kommentje:
Nem az én gyerekemről van szó.
8 éves.
Rokon kislány torna foglalkozásokra jár esélyes, hogy nála látta. Szerintem csak kíváncsi. Nincs mögötte semmi komoly.
A fiú verzió nem is jutott eszembe 😀 így már megvan, hogy létezik, csak nem látni sehol.
2022. aug. 7. 23:45
15/32 anonim válasza:
Ha ki szeretné próbálni akkor igen, miért ne.
16/32 anonim válasza:
Próbálja fel a rokon kislányét. Mi a francnak vennék olyasmit, amit 2 percig használ? Ilyeneket magamnak se veszek. Az meg nem opció, hogy megtetsszen neki és rendszeresen hordja.
17/32 anonim válasza:
Egy kipróbálás kedvéért én sem vennék meg semmilyen ruhadarabot. Fiúk általában nem is szoktak tornadresszt hordani. Felesleges lenne megvenni.
18/32 anonim válasza:
Azérthogy kipróbálja nem venném neki mert nem olcsóak még a leggagyibb dresszek sem, és ha nem hordja tovább, mert miért is hordaná arra felesleges pénzkidobásnak tartom hogy megvegyem neki. Meg közölném vele hogy lányoknak való, nem fiúknak. Ha olyan sportot üzne ahol a fiúk is hordanak nekik való dresszt mondjuk birkózás, vagy torna mert létezik arra fiúknak is, na akkor szívesen vennék neki hogy hordja, de csak emiatt biztos hogy nem. Meg közölném vele hogy ha annyira akarja kérje kölcsön attól akin ezt látta, ha elég bátor hozzá és nagyon akarja megfogja tenni, ha nem akkor nem. De előtte figyelmeztetném hogy ki fogják cikizni valószínűleg mert a gyerekek ilyenek, és a társadalom is sajnos a felnőttek is. És leginkább ettől óvnám meg, ezért erre is figyelmeztetném.
19/32 anonim válasza:
Nekem nem azzal van bajom, hogy felpróbálja. De megvenni csak ezért, szerintem nem tenném.
De vett már fel unikornisos "alvószemcsit" ahogy a lányom hívja, sőt, a bugyiját is felvette és hangosan nevetett tudta ő, hogy ez nem komoly és a kisfiúk nem hordanak bugyit...
20/32 anonim válasza:
Olyna mint egy szuperhős jelmez...nem csoda hogy tetszik neki. De lehet elvinném felpróbálni egy áruházba azt ha kell neki, hát jelmeznek miért ne? De a másik ami biztos, hogy lányt meg nem kényszerítenék rá hogy hordja :D Eleve nem értettem soha...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!