Kire szoktátok bízni a gyereketeket?
Én nem szívesen.
Nem ismeri eléggé.
A nagyot 4 éves màr talán, de hosszabban nem ( 1-2 h max)
Kicsit egyáltalán, nem tudnà vele tartani a tempót , és nem annyira megbízható még. 2 éves múlt.
Nagyszüleimre is csak nagyon rövid időre.
Együtt pár percre maximum..Nem tudjàk lekötni őket és ha vita van köztük, akkor nem tudják kezelni.
Öcsèmre a megfelelő környezetben ( itthon- nála stb) de másutt nem. Egyszerűen nem látja, hogy milyen balesetveszélyes dolgok vannak, vagy miből mi lehet.
A nagylànyt hamarabb egyedül.
Amúgy ha gyakorolna velük, akkor hagynám, de nem sok alkalom van.
Apura anyura simán ( apunál azért nem lennék maximálisan nyugodt..
De 1-2 órát màr simán vigyàzott kettejükre is.
Ha anyu is ottvan akkor már aludtak is náluk ketten együtt is.
A nagyot vitték màr idén 3 éjjelre wellnessbe is..
Az ősszel pedig 2 éjjelt lesznek náluk, amikor elutazunk.
Szóval nem vagyok paramami, de csak azokra hagyom, akik ismerik őket.
Anyósomra bármikor rábíznám, sajnos másik országban él, évente kétszer egy hetet találkozunk.
Öcsémre és sógornőmre is bármikor. Anyámra nem szívesen, de néha sajnos muszáj.
1. Vagyok
Anyósom évi 4 alkalommal látja z unokákat, ebben a karácsony is benne van. És a szülinapok is, enyémre nem jönnek.
Még pici a fiam, 2 hónapos, egyelőre nem vigyázott rá más. Eddig úgy gondoltam, anyósra jó szívvel rá merném bízni.
Aztán múltkor láttam, hogyan viselkedik a nagyobb unokákkal. Nem egy helyen lakunk, eddig nem láttam őket így együtt. Hát.... amikor valamelyik gyerek elkezdett sírni (mert persze nyúzzák egymást, mert gyerekek), akkor anyós jól elpics@zta őket. Mert hogy ne sírjanak, őt idegesíti.
Akkor mondtam is a férjemnek, hogy nekem ez nem szimpatikus. Persze neki se. De mondta, hogy ő tudja, mert ők is kaptak sokat gyerekként. Szóval szerintem erőltetni nem fogjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!