Gyerek és vállalkozás nyáriszünetben, ti hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Rengeteg munkám lenne, de itt a gyerek egész nap. Segítség nincs, apa dolgozik. Ha hívnék babyszittett, elvinné az egész hasznomat. 6 éves a gyerek, szegény most egyedül játszik,nem tudunk sehova menni. Persze egyfolytában szekál, ha a gép előtt ülök. Van egy nagy házunk, takarítani, főzni is kell. A kata módosítással teljesen kinyírtak engem, emiatt is kivagyok. Eddig legalább hozzá tudtam tenni egy szerény összeget a családi kasszához, most ennek is lőttek. A gyereknek be lett ígérve minden program, de sírni tudnék,ha arra gondolok, hogy ott kell ülnöm a strandon meg a játszótereken miközben tornyosul a munka, az ügyfelek egyre türelmetlenebbek...más hogy oldha meg egyáltalán?2022. júl. 26. 15:38
11/26 A kérdező kommentje:
Keménycsaj ismét felbukkant. Halmozz el az ötleteiddel a közhelyek helyett.
2022. júl. 26. 18:35
12/26 anonim válasza:
Reggel 6kor kelek, ha szerencsém van a srácok ilyenkor 8-9ig alszanak, így ilyenkor összetakarítok, megfőzök, vasalok, hajat mosok, emailokat nézek, válszolok stb.
Így egész délelőtt van időnk játszani, csavarogni.
Ebéd után kötelező pihi van, ilyenkor tudják a gyerekek, hogy kicsit mindenki foglalja el magát, anyának kicsit dolgoznia kell-ilyenkor kb 1 órám van dolgozni.
Délután megint együtt vagyunk, ilyenkor már a férjem is siet haza.
Este lefekvés után dolgozom még 2-4 órát.
De csinálok olyan napokat amikor pl egész nap strandolunl, akkor reggel nem főzök, hanem dolgozom helyette.
13/26 anonim válasza:
mivel külvárosban lakunk, 3 óra utazást rá kell számolni.
tehát senki nem dolgozik a környéken...
15/26 A kérdező kommentje:
Az ovis csoportban konkretan szinte semelyik anyuka nem dolgozik,vagy a férje vagy nagyszülők segítenek. Nekem senki nem tud a gyerekért menni. Innentől kezdve ha a fejem tetejére állok, akkor sem tudok érte 5re odaérni, ha 4-5-kor végzek a város másik felén. Ez tény. Errefele lakóparkok vannak, élelmiszer üzletek és benzinkút, max. eladónak v takarítónak mehetek. Álláshirdetés nulla. Ezért is lettem vállalkozó.
2022. júl. 26. 21:55
16/26 anonim válasza:
Ha jól értem, 1 gyerek, napi 4ora munka, ezt nem tudod összehangolni? Csinálod kicsit reggel, amíg alszik, ébredezik, iszik egy kakaót, néz egy mesét. Délután csendes pihenő alatt, és este. Nem igazán értem....
17/26 A kérdező kommentje:
Kreatív tervezés, sok szerkesztés, nem lehet "csak egy kicsit" csinálni. Vagy leülök egyhuzamban 4 órát és kizárok mindent magam körül, vagy nem vagyok produktív. Es a 4 óra is kapkodás, inkább 6 kéne.
2022. júl. 26. 23:07
18/26 anonim válasza:
Nyílván te tudod hogy álltok anyagilag, de szerintem használd ki a nyári szünetet, élvezd hogy a gyerekkel lehetsz, és majd szeptembertől megint teljes erőbedobással csinálod
19/26 anonim válasza:
Akkor reggel felkelsz időben, csinálod amíg a gyerek nem ébred, este szintén altatás után.3-3 órát is simán tudod nyomni reggel, este...
20/26 anonim válasza:
Bocsi, de egy gyerek mellett, ilyen rugalmasan, otthonról, ez még igy is a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!