Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hany eves korotokra emlekeztek...

Hany eves korotokra emlekeztek vissza, amikor a szuleitekkel voltatok programokon ?

Figyelt kérdés

Egyedul nevelem a lanyom, 6 eves, az apja nem fizet gyerektartast , viszont akarmikor elviszi a legjobb helyekre viszi, en meg azert gurcolok, hogy legyen mit ennunk.

Felek erre fog csak emlekezni, hogy az apjaval minden jo helyre megy velem meg csak otthon. Masban amugy nem foglalkozik vele, soha nem aludt meg nala pl.

En pl. olyan 8-9 eves korom elott nem nagyon emlekszem semmire.

2022. júl. 24. 00:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kimondottan programokra csak a nyaralasokra emlékszem, apukam diákotthon vezető volt, minden nyáron ugyanott táboroztatott, és vitt minket is, szerintem ez is inkább a sok gyerek miatt maradt meg ennyire.

Biztos jártunk itt ott amúgy is, de nekem inkább az maradt meg, hogy otthon miket játszottunk, vagy pl hogy egyik évben húsvétkor a lakásban kutattam az elrejtett tojásdrazsét, meg hogy a szüleim milyen meséket olvastak nekem, vagy hogy anyukámmal mentünk boltba, és kaptam egy olyan csokit, amit most már nem lehet kapni. Szóval inkább ilyen kis dolgok, amik ennyi idős koromból megmaradtak. Pedig vannak róla képek, hogy merre jártunk, de azokra nem emlékszem.

2022. júl. 24. 09:00
 12/17 anonim ***** válasza:

3-4 éves kori dolgokra vissza tudok emlékezni.

De nagy értelme nincs ennek a kérdésednek, mert nyilván ha továbbra is vinni fogja a gyereket az apja, persze, hogy emlékezni fog rá. De mivel 6 éves, ha mostantól nem vinné sehova, akkor is maradna emléke róla.

Ha ilyen helyekre elviszi, miért nem fizet gyerektartást? Ő az a fajta, aki rosszhiszeműen feltételezi, hogy nem a gyerekre költenéd? Esetleg meg lehetne vele beszélni, ha nem is akar csak pénzt adni (habár bírósági úton ki tudnád kényszeríteni), akkor legalább úgy szálljon be a napi dolgokba, hogy ő vesz meg neki ruhákat, egyéb dolgokat.

2022. júl. 24. 11:15
 13/17 anonim ***** válasza:

Én csak egy balatoni nyaralásra emlékszem, kb öt voltam. Mondjuk azóta tudom, ez azért van mert az volt az egyetlen nyaralásunk családként (nagyon szegények voltunk). Programok csak azok voltak, amik a városunkban ingyenesen elérhetőek voltak. Aztán mikor falura költöztünk hat éves koromban, annak is vége lett, mert a kertben kellett dolgozniuk, később már tőlem is sok mindent kértek, meg utólagos elmondás alapján nekik abszolút nem volt igényük nem otthon lenni.

Ezt gyűlöltem gyerekként, hogy nekem mindig otthon kell ülnöm, ráadásul egyke voltam. De a kreativitásom szerintem emiatt fejlődött, fel kellett találnom magam.

Csak oda akarok kilyukadni, hogy vannak olcsó, akár ingyenes lehetőségek (túrázás, vonattal lemenni strandra, kaját csomagolni, piknikezni stb.) Én ilyesmire vágytam volna gyerekként.

2022. júl. 24. 12:04
 14/17 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, miért lettem így lepontozva? :O
2022. júl. 24. 22:44
 15/17 A kérdező kommentje:

Mindenkinek koszonom a valaszokat !

3-as, epp en is neztem valaki jol lepontozott.

2022. júl. 24. 22:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Én nem pontoztam le, de szerintem azért, mert "csak" 14 éves korára emlékszik, és nem volt kérdés, hogy felnőtt 30 éves nő, mit csinált nyáron. Nyilván ha máshol nem, búcsúban, vagy hasonló helyen voltak ők is gyerekként, rokonnál 14 éves kora előtt, az ő válasza meg nem válasz a feltett kérdésre, biztos nem csak tavalyra meg 14 éves korára emlékszik.
2022. júl. 25. 02:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen, félreértettem, úgy értettem, hogy utoljára mikor voltam szüleimmel valahol.

De akkor a kérdésre a válasz, hogy 3 éves koromban, de csak homályos emlékeim vannak. Külföldön 7 évesen, de arra is csak a megmaradt fotók miatt emlékszem jobban, meg a sokszor mesélt történetek miatt.

2022. júl. 25. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!