Naomi nevvel rendelkezok. Szerintetek jol dontottek a szuleitek, a neveteket nezve?
Figyelt kérdés
Leendo kismamamak, mit gondoltok errol a nevrol?Vagy ezt a nevet viselo emberrol?2019. jún. 18. 21:46
2/11 A kérdező kommentje:
Miert? Kifejtened a velemenyed?
2019. jún. 18. 22:07
3/11 anonim válasza:
Cifra feltűnősködő. Két Naomit ismerek egykük felnőtt, nem szereti, a másikuk gyerek neki még nincs véleménye de bántották már, azt hitték kisebbségi.
5/11 anonim válasza:
Olyan mintha a Noémit neveznék poénból így. Két Noémit ismertem, mindkettőt így "becézték" poénosan a barátnői.
6/11 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam, hogy ne legyen valami tomegnev. A Noemi szamomra tul altalanos, sokkal erdekesebb a Naomi.
2019. jún. 19. 08:07
7/11 anonim válasza:
Nem a gyerek nevével kéne kitűnni, különlegesnek lenni.
De ha te erre utazol akkor legyen Naomi, egészségedre.
8/11 anonim válasza:
A Naomi olyan mint egy Dzsennifer vagy Tiffani. Érdekes és feltűnő, de roma értelemben.
9/11 anonim válasza:
Elso vagyok. Azert semleges, mert nem tetszik kifejezetten, de negativ erzest sem valt ki belolem. Nalam kb olyan, mint a Judit. Az sem valt ki belolem semmit.
10/11 anonim válasza:
A húgomat így hívják, és a szüleink elég gyorsan meg is bánták.
Nem azzal van a baj, hogy nem szép, mert tényleg az, de mindig mindenki visszakérfez, hogy "Noémi?"
A húgom még kicsi és mivel van második neve, így valószínű arra térünk rá.
(Naomi Blanka)
Szóval mostanában inkább a Blankát használjuk, de mikor hivatalos ügyekben vagyunk, muszály mondani a Naomit. Ezért a visstakérdezések még mindig tartanak.
Inkább anya bánta meg a helyzetet, apa ugyanúgy Nanának hívja a picit.
Eléggé megosztott nálunk is a döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!