3 év körüli gyereketeket mennyire kötik le a játékok?
Az enyém régebben sokat autózott, gyurmázott, legózott. De mostanában inkább a felnőtt dolgok érdeklik, azokkal talál ki mindenféle játékot. Értem ezalatt a különböző elektromos cuccok, vezetékek, minden, amit kapcsolgatni lehet. Nem tudom van e hozzá köze, hogy az apja is műszaki ember.
(természetesen olyanokkal játszik, ami nincs használatban, tehát nincs áram alatt)
3 évesen mindig azt akarta csinálni, amit én. Szóval ha főztem, akkor kapott a kezébe egy műanyag tálat egy műanyag kanállal, hadd kavargassa a semmit. Volt saját kisseprűje, és ha a szárítóról szedtem le a tiszta ruhákat, akkor megkértem, hogy párosítsa össze a zoknikat.
Még gombot varrni is meg akart tanulni, bár a tűt nagyon félve adtam a kezébe. Szerencsére rögtön megszúrta az ujját, azóta nem megy a varrócuccok közelébe.
Persze, nem tiltjuk, csak furcsa volt nekem, hogy nem a játékokkal játszik inkább, hanem az igazi dolgokkal. Valóban azokat játsza el vele, amit lát, hogy az apja is csinál. Akkor ezek szerint ez egy ilyen korszak 🤷♀️😃
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!