Nem unalmas nektek egész nap az 1-2 éves gyereketekkel játszani?
15 hónapos a kisfiam, imádom, de őszintén szólva néha kicsit besokallok már attól, hogy egész nap ott kell ülni mellette vagy menni utána.
Ez nem volt mindig így, régen el-elvolt magának fél órákat napközben, míg én tettem-vettem, de most egy ideje már folyamatosan nyávog, sír, hisztizik, ha nem vele foglalkozok. És őszintén szólva, néha nagyon unom, mikor már 2 órája ott ülök mellette és ugyanazt az építőkockát pakolom, vagy századszor lapozom át ugyanazt a könyvet. Az udvaron is sokat vagyunk kint, de ott meg megy, egy pillanatra nem áll meg, nem ül le, nyilván mindig azt akarja csinálni, ami veszélyes.
És akkor egy ideje egész nap ezt csinálom :D Biztos más lenne, ha nagyobb lenne, és értelmesebb, kreatívabb játékokat lehetne vele játszani, de most ez sokszor nagyon unom.
Hidd el, a négy-öt-hatévesek "kreatív" játékaihoz képest ez még semmi.
Szerintem se ülj mellette egész nap. Vagy kínálj neki más játékot, ha nagyon eleged van. Vezetgesd egy kicsit, hogy te se készülj ki és neki is jó legyen.
De ha nem foglalkozok vele, akkor ordítva-sírva jön utánam és kapaszkodik a lábamba. Nem kell más játék, hiába adok a kezébe bármit, csak 2-3 percig érdekes, ha nem vagyok ott.
Ez olyan 2-3 hónapja van, azelőtt sokkal többet eljátszott magának.
De unalmas. De elmúlik nemsoká.
Úgyse játszik el ha melletted van miközben csinálod a dolgod ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!