Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A "mindjárt" után mennyit...

A "mindjárt" után mennyit vártok még?

Figyelt kérdés

Nálunk mindig ez a válasz az olyan kérésekre, hogy mosson fogat, öltözzön át, fésülködjön, kapcsolja ki a tv-t/gépet/tabletet...

A fésülködésnél pl simán napok telnek el, vagyis magától még akkor sem, elektronikai dolgokat még simán képes nézni órákig, fogmosást simán kihagyja ha nem rángatom ki (mindet végigpróbáltam), simán esti fürdésig pizsiben van...

9L

2022. júl. 20. 23:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

Én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy nincs mindjárt, most van.

Nincs alkuduzás ilyenben.

2022. júl. 21. 07:26
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

7

Ne haragudj de a betétet is te cseréled a 9 évesnek?

Most komolyan!

Van amiben nincs mindjàrt.

Amúgy megmondom előre:

“2 perced van, hogy elindulj”

De így van ez a 4 évessel is.

Másrészt nàlunk nem kell figyelmeztetni egyiket sem.

Megvan a rutin.

Fürdés után, ha màr nem fog enni, mert megvolt a vacsi, akkor fogmosás van..

Reggel is szintèn megvan erre is a rutin

2022. júl. 21. 09:29
 13/13 anonim ***** válasza:
80%

Nálatok a gyerek dirigál. Nem azt mondom, hogy na, csettintek, ugorjon, mindent azonnal tegyen úgy, ahogy én akarom. Az éppolyan rossz, mint amit te csinálsz. És ahogy olvasom, az apja is adja alá a lovat.

Így nem lesz szülői tekintélyed. Kolléganőmnél láttam, hova vezetett ez a fiainál. Mint a sz*rral, úgy beszélnek az anyjukkal. Ő meg nem érti, miért, hát ő mindent megadott...

2022. júl. 21. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!