...én hiába csinálom rendesen, folyamatosan problémáim vannak, több hiányzik már, sok koronám van, műtéteim voltak... Így nem vagyok túl hiteles :S
Megtanítottam hogyan kell alaposan, elektromos fogkeféje is van - bár ezt nem szereti, de kb fél perc gyors itt-ott sikálással letudja, úgy kell visszazavarni vagy nekem mosni. Már elég sárgák is neki, 9 éves lány
2022. júl. 17. 01:53
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és neki is ki kellett mostanában fúrni az egyiket, 1 hónapig nyitva is volt, de még így sem érdekli
2022. júl. 17. 01:55
2/8 anonim válasza:
Elektromos fogkefével nem kell sikálni, tehát először a helyes technikát kellene megtanítani. Utána vegyetek plakkfestö tablettát, amit el kell rágni és szépen megszínezi a fogakat. A cél az, hogy fogmosás végén sehol ne maradjon festék. A sárga fog természetes.
2022. júl. 17. 03:15
3/8 anonim válasza:
Legyél elrettentő példa, hogy így jár ha nem mossa, mond neki hogy te sem hitted el, aztán tessék, rosszak lettek a fogaid. (Tudom hogy a rossz genetika is közrejátszik sokszor, de neki erről nem kell tudnia.)
2022. júl. 17. 03:18
4/8 A kérdező kommentje:
Az elektromosat egyedül nem hajlandó használni, azzal csak én mosom neki, ő a simával csinálja magának. Ez a sárgaság már nem normális. Festő folyadékot vettem már, de egyszer kipróbálta, 30mp-ig kellene vele öblögetni, de szinte azonnal kiköpte, mert nem tetszett neki az íze (epres, amúgy szereti az epres dolgokat). Az is a baj, hogy mindig amikor elkezd mozogni valamelyik foga azt a részt kihagyja, ha én próbálom ott mosni is ordít meg rángatózik, pedig mikor hónapokig tart mire kiesik az nagy baj.
2022. júl. 17. 11:54
5/8 anonim válasza:
Az én fiam is 9 éves. Én ha valamit nem akar pl fürdeni menni vagy fogat mosni, azt mondom neki, hogy el mesélem mindenkinek milyen buta dolog ez.
Ebben az életkorban jobban érdeklik a gyerekeket a kortársak véleménye mint a szülőé
2022. júl. 17. 13:49
6/8 A kérdező kommentje:
Az enyém ezekre annyit mond: "és? kit érdekel?" :/
2022. júl. 17. 15:17
7/8 anonim válasza:
Ilyen nincs. Rá parancsolnék, bekísérném a fürdőbe, ott állnék az ajtóban. Ha 30 perc múlva csinálja csak, akkor akkor csinálja. De azután már nincs tv/olvasás/vacsora, mehet az ágyba.
Reggel az első dolga lenne a fogmosás. Sokat kellett várni? Oké, akkor nincs reggeli, papucsot fel és irány az iskola pizsamában, helló.
Hamar megfogja tanulni.
2022. júl. 17. 18:57
8/8 anonim válasza:
Nem kéne csokit és cukros üdítőket adni és talán nem színeződne el a foga...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!