Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A 3 evves kislányom imádja a...

A 3 evves kislányom imádja a YouTub on nézni a like nastya és a Diana show című külföldi videosokat . Ezek jó műsorok egy gyereknek?

Figyelt kérdés

A like nastya videókat úgy nézi mint egy függő meg tudná nézni akármennyit.

Nagyon szórakoztatja. Ilyenkor oda adom a telom neki és ő választ imádja.

Mit gondoltok ezekről a videokrol jok?

#YouTube #Gyerekmusorok
2022. júl. 14. 16:28
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem kérdező, neked felnőtt emberként és szülőként, miért nem mindegy màsnak mi a népszerű és miért? Azért ne az alapjàn engedj màr valamit a gyerekednek, mert az a legnézettebb, meg mert milliókat beszippantott. Kit érdekel, de most komolyan. Felnőttként, anyaként majd én eldöntöm mit nézhet a gyerekem, és meddig, nem nézettségi adatokból döntök.

Legyél màr felnőtt, és legyen sajàt véleményed egy nyamvadt műsorról. Te sem vagy túl okos.

2022. júl. 15. 09:14
 32/36 A kérdező kommentje:

Szerintem aranyos az a műsor és néha tanulási célzattal csináljak.

Pl betűk számok. Vagy hogy ne nyisson ajtót idegeneknek stb

A többi meg a hercegnős luxus öltözködés meg játékok meg az általad említett hülyeség.

Most az teljesen nyilvánvaló hogy a mai gyerekek nem tv macit akarnak nézni.

Amúgy nekem.is erőltettek a régi meséket gyermekkoromban de nagyon nem szerettem őket

Tv ben lányom a Bing nyuszit szereti meg a spongyabobot .

A tv meg telefon idő arra jó hogyha nincs ötletem játszani és rossz az idő nem lehet kivinni

Akor tökéletes idohuzzas.

Nyilván való a személyes játékot nem.potolja.

2022. júl. 15. 10:01
 33/36 anonim ***** válasza:
69%

Mikor volt utoljára rossz az idő? Áprilisban kb. Max a meleg miatt nem lehet kimenni 11-től 5-ig. Én nagyon képernyőellenes vagyok, mert van a környzetemben negatív példa, hogy hogy beszippantotta a gyereket, mennyire manipulálja. Ezek a mesék rontják a képzelőerőt, fokozzák az agressziót. Azt, hogy betűk meg számok miért kéne tudnia egy 3 évesnek? Majd a suliban megtanulja. És hogy ne nyisson ajtót idegennek, gondolod, hogy egy ukrán nyelvű 14 perces youtube videóból fogja megtanulni? Nem barátom ez a TE feladatod lenne. Erőltesd meg magad, amikor nincs veled, akkor gyűjtsél ötleteket a neten. Vegyél elő papírt, zsírkrétát, vízfestéket, rajzoljátok le anyát, apát, a mamát, az óvónénit, a szomszéd cicát. Nem kell Picassonak lenni, ők azt élvezik, ha az ismerős dolgokat látják, ismétlitek újra és újra. Vegyél neki matricás füzetet.

[link]

Vegyetek elő egy memóriakártyát, szerintem 3 évesen tutira élvezné valami aranyos figurákkal, nézd találtam Bing nyuszisat, ha azt szereti:

[link]

Olvasd el ezt a cikket: [link]

Lehet, hogy túlzás a mai világban, hogy iskolás korig. De meg kell válogatni, hogy mit néz, és mennyit. Legyen limit, megbeszélitek, hogy megnéz két részt a Bing nyusziból, és utána mentek tortát sütni a macinak. És ha hisztizik, nem engedsz neki többet. És legyél ott vele, amikor mesét néz, nehogy feldobjon valami nem neki való videót.

2022. júl. 15. 13:08
 34/36 A kérdező kommentje:

Jó ötletek. Csak olyan nehéz mindig ötletesnek maradni van amikor fáradtvagy egész nap mert hazamesz munkából és legszivesebben aludnal pár órát.

Es akor kell vigyázni a gyerekre kitalálni neki valamit .

Na én ilyenkor imádom hogy van tv és telefon legalább ad egykis szuszanas szünetett.

2022. júl. 15. 13:57
 35/36 A kérdező kommentje:

En amúgy apukakent inkább ilyen mászkálós vagyok. Otthon nem.igazan bírok vele játszani sokat .

Ezért beultetem a kocsiba és megyünk mindig valahova .játszótér duna part

Strand vagy csak úgy szimplán elviszem vonatozni .

Bicikliztetni szoktam

2022. júl. 15. 14:01
 36/36 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz tőle.
2022. júl. 20. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!