A 3 evves kislányom imádja a YouTub on nézni a like nastya és a Diana show című külföldi videosokat . Ezek jó műsorok egy gyereknek?
A like nastya videókat úgy nézi mint egy függő meg tudná nézni akármennyit.
Nagyon szórakoztatja. Ilyenkor oda adom a telom neki és ő választ imádja.
Mit gondoltok ezekről a videokrol jok?
Én csak azt nem értem kérdező, neked felnőtt emberként és szülőként, miért nem mindegy màsnak mi a népszerű és miért? Azért ne az alapjàn engedj màr valamit a gyerekednek, mert az a legnézettebb, meg mert milliókat beszippantott. Kit érdekel, de most komolyan. Felnőttként, anyaként majd én eldöntöm mit nézhet a gyerekem, és meddig, nem nézettségi adatokból döntök.
Legyél màr felnőtt, és legyen sajàt véleményed egy nyamvadt műsorról. Te sem vagy túl okos.
Szerintem aranyos az a műsor és néha tanulási célzattal csináljak.
Pl betűk számok. Vagy hogy ne nyisson ajtót idegeneknek stb
A többi meg a hercegnős luxus öltözködés meg játékok meg az általad említett hülyeség.
Most az teljesen nyilvánvaló hogy a mai gyerekek nem tv macit akarnak nézni.
Amúgy nekem.is erőltettek a régi meséket gyermekkoromban de nagyon nem szerettem őket
Tv ben lányom a Bing nyuszit szereti meg a spongyabobot .
A tv meg telefon idő arra jó hogyha nincs ötletem játszani és rossz az idő nem lehet kivinni
Akor tökéletes idohuzzas.
Nyilván való a személyes játékot nem.potolja.
Mikor volt utoljára rossz az idő? Áprilisban kb. Max a meleg miatt nem lehet kimenni 11-től 5-ig. Én nagyon képernyőellenes vagyok, mert van a környzetemben negatív példa, hogy hogy beszippantotta a gyereket, mennyire manipulálja. Ezek a mesék rontják a képzelőerőt, fokozzák az agressziót. Azt, hogy betűk meg számok miért kéne tudnia egy 3 évesnek? Majd a suliban megtanulja. És hogy ne nyisson ajtót idegennek, gondolod, hogy egy ukrán nyelvű 14 perces youtube videóból fogja megtanulni? Nem barátom ez a TE feladatod lenne. Erőltesd meg magad, amikor nincs veled, akkor gyűjtsél ötleteket a neten. Vegyél elő papírt, zsírkrétát, vízfestéket, rajzoljátok le anyát, apát, a mamát, az óvónénit, a szomszéd cicát. Nem kell Picassonak lenni, ők azt élvezik, ha az ismerős dolgokat látják, ismétlitek újra és újra. Vegyél neki matricás füzetet.
Vegyetek elő egy memóriakártyát, szerintem 3 évesen tutira élvezné valami aranyos figurákkal, nézd találtam Bing nyuszisat, ha azt szereti:
Olvasd el ezt a cikket: [link]
Lehet, hogy túlzás a mai világban, hogy iskolás korig. De meg kell válogatni, hogy mit néz, és mennyit. Legyen limit, megbeszélitek, hogy megnéz két részt a Bing nyusziból, és utána mentek tortát sütni a macinak. És ha hisztizik, nem engedsz neki többet. És legyél ott vele, amikor mesét néz, nehogy feldobjon valami nem neki való videót.
Jó ötletek. Csak olyan nehéz mindig ötletesnek maradni van amikor fáradtvagy egész nap mert hazamesz munkából és legszivesebben aludnal pár órát.
Es akor kell vigyázni a gyerekre kitalálni neki valamit .
Na én ilyenkor imádom hogy van tv és telefon legalább ad egykis szuszanas szünetett.
En amúgy apukakent inkább ilyen mászkálós vagyok. Otthon nem.igazan bírok vele játszani sokat .
Ezért beultetem a kocsiba és megyünk mindig valahova .játszótér duna part
Strand vagy csak úgy szimplán elviszem vonatozni .
Bicikliztetni szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!