Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mo.-n hogyhogy nem ,,divat”...

Mo.-n hogyhogy nem ,,divat” hogy 16-18 év körüliek vigyázzanak kisgyerekekre?

Figyelt kérdés
Máshol ez nagyon népszerű, Amerikában a diákmunkázó tinilányok fele ezzel foglalkozik, meg a környező európai országokban is elég gyakori. Itthon miért nem?

2022. júl. 9. 23:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
78%
itt a gond, havi plusz 100 ezer egyesek szerint sz@rt sem ér. Nincs itt csoróság kérem szépen :)
2022. júl. 10. 23:23
 22/31 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó, pontosan. Inkább otthon ül még 2 évig, miközben a gyerek óvódában van. A férj meg gürizik, hogy ne haljanak éhen.
2022. júl. 10. 23:51
 23/31 anonim ***** válasza:
59%
3 évig otthon maradni nem igazán ajánlott, mert annyi idő alatt bőven kitanítanak mást aki lecserél végleg. Én is túrtam így ki kismamát a munkájából. Tanulónak mentem oda mikor elment szülni, mire letelt a 3 év, nem is vették vissza, mehetett a gyárba szalag mellé, pedig előtte 10 évet már ott dolgozott, én meg elötte nem sokkal végeztem az iskolával, és vettek fel végleg a helyére. De hasonló mással is megtörtént már, a visszajövetel után kirúgták a nőt a cégétől, mert bizonytalan munkaerővé vált a gyerek miatt.
2022. júl. 11. 02:58
 24/31 anonim ***** válasza:
31%
23, 6 év után mentem vissza. :D Annyi, hogy nem részlegvezetőnek, hanem egy másik részlegre "mezei" főkönyvi könyvelőnek, de 4 hónap után ismét csoportvezető vagyok. A titok, hogy jó legyél.
2022. júl. 11. 18:40
 25/31 anonim ***** válasza:
73%
24 Ezek szerint, téged is lecseréltek, és le is fokoztak. Lehet a szerencsén múlt hogy lett üresedés. Senki sem pótolhatatlan, és egy cég számára elég nagy érvágás egy kismama/fiatal anyuka. Pont ezért alkalmaznak inkább férfiakat, ha választaniuk kell egy azonos tudású férfi és nő között.
2022. júl. 11. 19:39
 26/31 anonim ***** válasza:
25%

25, olyannyira lecseréltek, hogy tripla annyit keresek most, mint korábban. És ebben nem csak az infláció játszik. ;)

Nem akartam oda visszamenni, de meggyőztek. Kisebb felelőség, több pénz, nagyobb rugalmasság. Jó üzlet volt.

2022. júl. 12. 07:09
 27/31 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, ne haragudj, de csak félig van igazad. Igen, a titok, hogy jó legyél, ebben egyetértünk. De pont egy könyvelő nem engedheti meg magának, hogy évekre eltűnjön. Ott aztán tényleg változnak a dolgok, muszáj folyamatosan képben lenni. A másik, hiába vagy te jó, ahhoz, hogy eloleptettek egy nagy adag szerencse is kellett,mert valszeg üresedés volt éppen. De ha nincs, konkrétan a cégeknél létszamstop van, senki nem megy sehova, akkor nincs senki akinek a helyére beülhetnek. Persze, az élethez szerencse is kell, de ezt ne kizárólag a saját érdemednek állítsd be.
2022. júl. 12. 07:57
 28/31 anonim ***** válasza:
21%
A saját érdemem, hogy piacképes szakmám van, nem nulla végzettséggel, nulla szakmai tapasztalattal szültem, konkrétan közgazdász vagyok 2 felsőfokú nyelvvizsgával és ha ide nem vettek volna vissza, oda megyek ahova akarok.
2022. júl. 12. 08:26
 29/31 anonim ***** válasza:
80%

Olvasd vissza a kommentem, ezt senki nem vitatja, de jelen esetben, ha pont egy olyan céghez mész, ahol nincs üresedés, akkor nincs előleptetès sem. És pláne egy könyvelő nem hagyhat ki több évet,mert állandóan változnak a dolgok. Most pl. a Kata.

Ügyes vagy, de szerencséd is volt, ezen kár tovább vitázni.

2022. júl. 12. 08:35
 30/31 anonim ***** válasza:
20%

"És pláne egy könyvelő nem hagyhat ki több évet,mert állandóan változnak a dolgok."

Nem kell ahhoz benne dolgozni, hogy kövesd a változásokat. ;) Alap, hogy kövesd. Ehhez se szerencse kell. Üresedés meg pláne nem kellett, mert törvényileg tartaniuk kellett a helyet. Nyilván csak addig a pillanatig, amíg visszamész, masnap kirúghatnak, azt a törvény engedi. A szerencse max. ahhoz kellett, hogy maradjon a cégnél olyan ember, aki ismer és ismeri a munkámat.

2022. júl. 12. 08:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!