Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor kezdtétek el a “csajosko...

Mikor kezdtétek el a “csajoskodós” dolgokat a kislányotokkal?

Figyelt kérdés
3,5 éves a kislányom és gondoltam veszek neki ilyen haj díszító szettet, gyöngyök és hasonló díszek vannak benne. Korai szerintetek? Gondoltam gyerek körömlakkra is, hogy néha használnak. Velem Anyu nem csinált ilyeneket ès olyan béna vagyok a sminkelésben és minden csajos dologban.
2022. júl. 9. 20:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%

Lánynak se körömlakkja nincs se szempillaspirál se éhez hasonló

Ettől még igazi lány csatok hajpánt,hajgumi és csinos ruhák .

2022. júl. 10. 05:29
 12/28 anonim ***** válasza:
25%
Semmit nem kompenzálok. Azt adom át, ami én vagyok. 😊 ha nem akarja majd, én nem fogom erre kényszeríteni. De hiteles így vagyok.
2022. júl. 10. 07:09
 13/28 anonim ***** válasza:
27%

Nyilván aki igényes önmagára, használ termékeket, tudja, hogy kell az előnyeit hangsúlyozni és dobni a kinézetén az csak kompenzálhat....

Szerintem egy sminktelen női arc borzalmas. Olyan mintha női ruha nélkül lennél. Általában nem azok írják, hogy nem sminkelnek akik gyönyörűek. Hanem a debella, fiús, vekonyszalu hajú "én igy is szép vagyok", minek vakolat.. Típusú asszonyok.

2022. júl. 10. 07:22
 14/28 A kérdező kommentje:
Hajfestésre és sminkre nem gondoltam. Érdekes, hogy minden kérdés alatt egyből bántani kezdik egymást az emberek, na mindegy. Szóval láttam egy hajdíszítő szettet, amivel fonásokat lehet csinálni gyöngyökkel, erre gondoltam. A körömlakkoknak nem néztem utána,csak feltételezem, hogy ami gyerekeknek való, az nem lehet kàros. Gyerek sminket még biztos nem vennék neki. Köszi a válaszokat.
2022. júl. 10. 07:28
 15/28 anonim ***** válasza:
83%

Mi 2 èvesen nèha felkentünk gyerekkörömlakkot, ami vìzzel lejön. Itthon kapott a rùzsombòl is, ha szeretett volna.

Ő kezdte el ezeket kèrni, igazi lànyos làny, minden legyen ròzsaszìn, csillogòs.

Szerintem a hajba valò gyöngy jò ötlet, a gyereket nem èrdekli mennyire vagy ügyes :)

2022. júl. 10. 07:58
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
11es miért van le pontozva? Azt értem, aki nem támogatja a sminkes dolgokat, de ő pont nem olyanokat írt...
2022. júl. 10. 08:00
 17/28 anonim ***** válasza:
87%

"Szerintem egy sminktelen női arc borzalmas."

Beteg vagy. Az a borzalom, ha ezt adod át.

Ezzel lehet megfelelési kényszeres, alacsony önbecsülésű, kicsi önbizalmú gyereket nevelni.

Ezzel szemben én nem nevelem arra, hogy minden festett nő hülye. Csak arra, hogy van választása. Nem kell, ha nem akar. Nem az ápoltság része. Viszont megtanulhatja, hogyan hozza ki magából smink nélkül a legjobbat. Hogyan ápolja a bőrét, hogy szép legyen önmagában (megfelelő inci-jű termékekkel), hogy ne kelljen optikai tuning rá.

És ha akar, sminkelhet is. De ne azért, mert muszájnak érzi.

2022. júl. 10. 08:37
 18/28 anonim ***** válasza:
86%
#13 a te arcod tuti borzalmas smink nélkül. De ezzel itt kb egyedül vagy. Szànalmas...
2022. júl. 10. 08:45
 19/28 anonim ***** válasza:
93%

Jajj ezek a 13as félék úgy néznek ki vakolat nélkül, hogy az emberek sírvafakadnak tőlük. Nagyon fàj nekik, hog másnak szép arca van smink nélkül.

Ja és ilyen proli dumát jellemzően azok az "asszonyok" nyomnak itt le, akik a sminkelésen kívül nem is tudnak màst megtanitani a gyereküknek. Tipikus agyatlan plàzacica, aki a sminkfiókban hordja az agyát...ami még megmaradt belőle.

2022. júl. 10. 09:06
 20/28 anonim ***** válasza:
88%
Én sminkelek minden nap, itthon is. Ettől függetlenül TUDOM, hogy nem vagyok csúnya smink nélkül sem. Ez nem erről szól. Tőlem mindeki úgy sminkel ahogyan akar. És nem látok minden sminkmemtes nőt csúnyának. De riválisnak sem gondolnám őket soha. Mert alapvetően sem látom csúnyának magam, de sminkkel kifejezetten szép az arcom. Na ezért smimkelek 😊
2022. júl. 10. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!