Másfél éves kislányotok tud már játszani játékbabával? Mit csinál vele? Kicsi lenne egy 30 cm-es baba másfél évesnek? Olyat érdemes venni, aminek mozgatható karja, lába?
Szia
Az én lányom 1,5 éves.
2 babája van.
Az egyiknek nem mozgathatóak a testrészei és nem öltöztethető.
A másik öltöztetheto és kivehető a karja, lába, amit rendszeresen kivesz, de visszarakni nem tudja.
Igy inkább olyan javaslok, aminek a végtagjai mozgathatóak, de nem kivehető ek.
Egyebkent szeret vele játszani.
Ha belefér, akkor olyan vegyél amihez van kis babakocsi.
Kislányom azzal tologatja, ad neki inni, enni, leveszi a ruháját, pelust akar ráadni, simogatja, szeretgeti.
Szóval sztem jó ajándék :)
Azért az mellett se menjünk, el, hogy a TUD és az AKAR közt elég sok különbség lehet.
Szóval drága babát ne vegyél, mert nem biztos, hogy (akár pár év múlva is) játszik vele majd.
Mikor megszuletett kapott egy Emily chicco babát ami a kisagyaban van azóta is. Nem nagyon játszik vele, neha megsimogatja.
Auchanból vettünk 1-2 hónapja egy babát (499 Ft), kb.15cm, a teste puha plüss, a feje meg játékbaba fej. Pizsamában van, a sapkáját le lehet venni, s természetesen vissza is lehet rakni.
Azt a babát mindenhová viszi, nem alszik el nélküle, kocsiba is be kell tennünk ha megyünk valahová.
Most 15 hónapos.
Szóval szerintem bőven elég egy alap darab, majd a komolyabb babák később lesznek erdekesek. Szerintem 3 ev korul, de jovobe nem latok.:)
Az én másfél évesem próbálja fésülni, itatja, levetkôzteti. Felöltöztetni nem tudja. Hurcolja ide-oda (a hajánál fogva).
Olyat vegyél, ami bírja a kicsit durva bánásmódot :).
Szintén 1,5 éves, egy kb. 20 centis rongybabája van babaággyal. Minden nap hajánál fogva kiemeli a babaágyából, végigrángatja a padlón, leülteti ide-oda, eteti, letakarja, elrakja, megtalálja. Ha kérem megöleli vagy puszit ad neki vagy megmutatja hol van a szeme, szája, stb. A végtagjaival nem játszik, mindig a hajánál fogva tartja.
Szerintem jó ajándék volt, érdemes venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!