Márkás, drága játékok? Mi a véleményetek?
Little Dutch, Nattou, Djeco, stb drága, márkás játékok.
Ezek tényleg megérik a pénzüket? Tényleg jobbak annyival?
Vagy csak a szülőnek fontos, hogy mi legyen a játék dobozára meg az alvóka címkéjére írva?
Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Ha neki megéri, téged miért zavar?
Engem a barátnőm zaklat azzal, hogy minek veszek "márkás" (h&m, c&a) ruhát a lányomnak, bőven jó a pepcos is arra a pár hónapra, amíg hordja... Azért, mert jobb minőségű, és nem a kukába megy, ha a gyerek kinőtte. A h&m-et jó állapotban el tudom adni, és amikor használtan veszem, jobb árban van, mint a pepcos, ami az újszülöttön is kibolyhosodott.
Egy drágább, jó minőségű játék a szoba dísze, és több gyereket is kiszolgál.
Minden gyerek más. Attól mert a te gyerekedet nem érdekli a forma bedobó, az övé még szeretheti 🤷🏻♀️ nálunk is sokáig használatban volt,mert a színek és formák neveit is gyakoroltuk vele.
Nálunk pl a puzzle nem megy, másnak meg bejön.Az meg hogy ki mennyit költ egy adott játékra és milyet vesz, teljesen magánügy. Lehet azért kereste kifejezetten azt a darabot,mert valahol játszottak vele és nagyon bejött a gyereknek, nem tudhatod.
A gyermekem Tesóm gyerekével egyidős, néhàny hét van köztük.
Minden egyes ünnepre (húsvét, gyereknap, karácsony, szülinap…) FisherPrice játékokat ajándékoztunk a gyerekeknek. (5-10ezer között vannak) Volt hogy ugyanazt megvette más is, mert pont azt választotta a játékboltban.
Kapott Pepcos vagy Sinsayes játékot is, hát azok valahogy előbb megadták magukat.
Vettem Regiojatékos sajátmárkás fa bedobós játékot, teljesen jó még, kicsit lepattogott a festék, de egyben van.
Játszottak velük, amíg kellett addig mind használható volt, igen a márkásabbat a kistesónak félre tudtam tenni. Eladni nem éri meg szerintem, fillérekért árulják a bontatlan dobozút is)
LegoDuplo addig volt érdekes számukra, amíg kibontották a dobozt, 3 évesek múltak, de nem akarnak még mindig Legozni, pedig lassan már a sima Legohoz is “felnőnek”
Én most tudtam meg, hogy a djeco az márka:D
Nekünk fisherprice cuccai is voltak, egyet kifejezetten azért vettem meg, mert különlegesen drága volt, de amúgy semmi extrát nem tudott, csak akartam, hogy legyen neki, hisz nekem is van drága dolgom, csak azért, mert drága, jó érzés birtokolni. Majd visszaemlékszik mondhatja, hogy neki is volt.
A tanulókutyus volt még drága, viszont olyat csak náluk kapni, FP termék. Ja meg a formabedobó, de olyat is csak náluk kapni, azt használtan vettem. Építőkockából vettem volna még drágábbat, mert azokban van anyag, van súlyuk, stabilabbak, mint a kis flyingtigeres jenga pl, vagy pepcos fajáték. A kockának kell, hogy nehéz is legyen.
A többi cucca márkátlan volt, és nem bánom. Azokból nem kell márkás, plüss, kirakó, mindenféle kínai mütyür, műanyag kard, olcsó tütü. Elvolt velük.
A lego még az, amire költöttem, de csak azért, mert annak használtan is emelkedik az ára, ha már nem lehet kapni, tehát játszik is vele, meg hasonló áron el tudjuk majd adni, ha nem többért. Ja és a társasok, azok voltak drágák.
"egyet kifejezetten azért vettem meg, mert különlegesen drága volt, de amúgy semmi extrát nem tudott, csak akartam, hogy legyen neki, hisz nekem is van drága dolgom, csak azért, mert drága, jó érzés birtokolni. Majd visszaemlékszik mondhatja, hogy neki is volt"
Úristen, hát ez se egy normális gondolkodás, felesleges tovább adni a gyerekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!