Mennyivel jobbak a drága fisher price játékok az olcsóbbaknál? Nekem nincs azokra pénzem de nem hiszem, hogy e miatt valamiről lemaradna! Vagy mégis?
Azon kívül,hogy akár 3-4 gyereket kiszolgálnak,mert tényleg tartósak,nem kínai vackok amikről potyognak le az apró,pici részek,amit a gyerek simán le tud nyelni.Valamint olyan szigorú bevizsgálásokon mennek át,hogy kizárt, hogy mérgező anyagot tartalmazzanak; abszolút nem balesetveszélyesek.
Valóban elég drágák,de okkal kérnek el érte ennyit.
Sajnos mi sem tudjuk megtenni,hogy több tízezer Ft-ot költsünk rájuk; így én legtöbbször használtan veszek és még így is olyanok,mintha újak volnának.
Persze vettünk is neki újat,de csak nagyobb eseményre(karácsony,születésnap,stb.).
Az én fiamnak egy FP játéka van, egy zenélő vonat. Az megérte a pénzt, mert hónapokig az első számú kedvence volt. Kedves dalocskát játszik, de a 100-dik alkalom után, inkább hallgattam volna a macska vernyákolást :-) A többi valahogy nem nyűgözött le, nem éreztük szükségét, más márkákat kerestünk. Ha nem veszel neki FP-t, nem lesz tőle semmi baja, nem lesz kevesebb, mint a többi gyerek.
Ez a kérdéskör ugyanaz, mint az építőkocka. gyereknek mindegy, hogy Duplo, Unico vagy Maxi Blocks. Egy a lényeg, színes, strapabíró legyen, és lehessen vele jókat építeni.
Alacsonyabb árkategóriában, de még jó minőségben rengeteg olyan játék van, ami tudja ugyanazt, mint az FP, legfeljebb más a formája.
Tényleg nagyon jó minőségű, szép játékok, de az ár egy részét már ebben az esetben a névért fizeted. A Simba is jó játékokat gyárt, és alacsonyabb árkategóriában.
Hát valóban jobb minőségűek, mint a nagy többség. Csak azért van a gyerekeimnek FP játéka, mert a karácsonyra kapott pénzt el kellett költeni:)
Kapott a kicsi egy okostelefont, a párom kíváncsiságból szétszedte. Nos, nem véletlenül kerül annyiba. Agyon van biztosítva, hogy nehogy leessen, kiessen belőle vmi, sőt úgy van kialakítva pl. az elem helye, hogy akárhogy nyálazza a gyerek, nem tud odajutni az elemhez.
Ettől függetlenül kizárt, hogy a gyereked bármiről is lemaradna azért, mert nincs ilyen játéka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!