Milyen pelust használtok? Főleg olyan érdekel, ami lehetőleg nem drága mégis megbízható.
Figyelt kérdés
Minap a 100Ft-os boltban vásárolgatva láttam pelenkát is, átlátszó csomagolásban, ránézésre (polcon) olyasmi volt, mint a Pampers. Kézbe nem vettem (nem tudom miért), hogy szemügyre vegyem legalább az árát. De gondolom itt nem kell a márkanevet megfizetni csak a pelusokat. Szóval valami ilyesmire gondolok. Erről valaki tud valamit, megbízható? Vagy valahol máshol nagy név nélküli, de jó pelus?2011. jún. 12. 10:08
1/11 anonim válasza:
Mi a Tescosat imádtuk, nem a gazdaságost, hanem a színest. Olcsó és igen jó minőségű.
2/11 anonim válasza:
Indra bababoltokban van nagy csomogban név nélküli olcson.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Várom a további válaszokat is azért, de nektek a zöld kezecske már ment :)
2011. jún. 12. 10:18
4/11 anonim válasza:
Tesco-s,bármelyik, amelyik éppen olcsóbb, vagy Rossman- DM sajátmárkás, ha akciós. Tökéletesen beváltak.
5/11 anonim válasza:
Színes Tesco-s, Rossmann-os, DM-es, Lidl-s.
6/11 anonim válasza:
Én Pretty baby-t használok, éjjelre is jó lányomnak, és a fiaimnak is szupi volt. (SPAR) Bár biztos van olcsóbb is, nem a legdrágább és mivel bevált, nem kísérleteztem tovább.
Lányomnak tesco-s bugyipelusa van éjjelre még, az is jó.
7/11 anonim válasza:
Bella Háppy
Dm-es és Rossmannos, Mülleres is jók. de a háppy jóval olcsóbb
8/11 anonim válasza:
Baby Dream-es pelust használunk, csak kb. még 10ft-tal olcsóbban mint a rossmannban(35 ft a 9-18kg-os). Nagyon jó minőségű, éjjelre is ezt használjuk.
Próbáltam már én is más fajta olcsóbbat, százasban is vettem, de azok közül nem mind tetszett.
Még az auchan pelenkája is jó.
9/11 anonim válasza:
nekünk is a szines Tesco-s vált be- mert az volt az egyetlen amiből nem folyt ki a szar! :) és hát az ára az meg szupi volt- főleg hogy 3 éves korunkig azt használtuk!
10/11 anonim válasza:
Pampers,tescoban 14-16-ig akciós:3199ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!