Hogyan kezelitek a gyereknevelés során azt a roppant kényes helyzetet, amikor a csemetétek nem népszerű a másik nem tagjainak körében?
De most fiú v lány és akkor gimis körú, ha azt írod h alt suliban sem volt neki
Sehogy, nekem sem volt, csunya kamasz voltam. Rosszul érintett, de aztán megszépültem, és addigra a fiúk értékeltek, mert sok szép lányból addigra kurfa lett, akiket a fiúk értelmesebb tagjai már nem akartak hosszú kapcsolatra. 21 évesen kezdtem igazán pasizni. Akkor szenvedtem de így is lett a férjem előtt 3 hosszú kapcsolatom.
12-14 éves korig nem jellemző, hogy "úgy" érdeklődnének a másik nem iránt a gyerekek, inkább a fiúk a fiúkkal, a lányok a lányokkal barátkoznak. Kivétel persze van, hisz van, aki már oviban "párt" választ, de az sem ilyen felnőttes jellegű szerelem, inkább barátság, amire lehet, pont a felnőttek kezdik, hogy milyen cukiiii. Na meg a lányok szeretnek menyasszonyt meg királylányt meg papás-mamást játszani... így van, hogy "felosztják" a fiúkat, de ez sem szerelem, vagy pláne szexuális vonzalom, hanem szerepjáték, mintha mondjuk boltosat játszanának. Kamaszként meg tipikusan inkább a plátói rajongós önmarcangolás a gyakoribb, hisz sokan híres vagy híres és halott emberekbe szerelmesek vagy csak menők akarnak lenni, rajongókat, dicséreteket gyűjteni. Tehát itt már érdekli őket a másik nem, de párja csak nagyon kevésnek van. Szerintem 16-21 év között a legjellemzőbb, hogy első párja lesz valakinek, persze sok függ közegtől, neveltetéstől. Nagyon sok, a gimiben nem népszerű ember főiskolán vagy első munkahelyen "kivirul" e téren.
Szóval nem jelent semmit, hogy az oviban vagy suliban ki mennyire "népszerű" a másik nem körében. Az meg aztán, hogy hányan szerelmesek beléd, mindegy abból a szempontból, hogy később boldog leszel-e egy valakivel, mert nem a mennyiség, hanem a minőség és kölcsönösség számít.
Sehogy sem kell kezelni. A gyerek kezeli majd.
Szemüveges, vörös hajú kislány voltam, 18 éves voltam már, amikor először barátom lett. Semmit nem kellett rajta a szüleimnek kezelni.
"már gimnazista, de szerintünk azért nincs barátnője, mert az oviban és az isiben sem volt"
Mennyi időt tölt számítógépes játékokkal? Ez egy komoly gátló faktor a csajozásban az esetek magas százalékában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!