Az olyan politikusnők, akiknek gyerekeik vannak, hogy bírják a politizálást a gyereknevelés mellett?
Hogy ezt a kérdést soha egyetlen férfi nem kapja meg…
Hogy bírnák? Mint a férfiak. Vagy a többi dolgozó nő. A 21. században a gyereknek állítólag apja is van.
Tudom, és tisztelem azokat a férfiakat, akik kiveszik a részüket a házimunkában és gyereknevelésben.
De a nagyobb rész általában az anyáé, polotikusnak lenni, vezetni egy országot, az azért nem piskóta.
Miért pont politikus a kérdés? Ráadásul ők elég sokat keresnek, bőven van pénz takarítóra és szitterre. Lényegében ők is 8-17 ig dolgoznak,ill. Altatás után, már ha egyéltalán csinálnak valamit, a kötelező protokoll mindig tervezhető, az bármelyik dolgozó anyukaval előfordulhat hogy túlóráznia kell, mindent meg lehet oldani.
Mitől más egy politikus? Egy cégvezető talán még többet is dolgozik mint6egy politikus
ezen már én is gondolkodtam.
azért egy politikus sokat megy külföldre is (Dúró Dóra pont nem, de pl. Varga Judit igen) A vezető politikus nem 8-17ig dolgozik, hanem tovább, kötelező interjú, megjelenés, megbeszélés, egyeztetés, utazás, stb. Boltos meg kinyit x-kor és bezár y-kor. közte meg kezeli a kasszát, feltölti az árut meg felsöpör 😂
a legtöbb munka tervezhető, ez azért talán spontánabb mint egy ápolói munkakör, gyakrabban esik be valami munkaidőn kívüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!