Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az olyan politikusnők, akiknek...

Az olyan politikusnők, akiknek gyerekeik vannak, hogy bírják a politizálást a gyereknevelés mellett?

Figyelt kérdés
Példálul Dúró Dórának is kisgyerekei vannak.

2022. máj. 4. 10:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
31%
10. És ez benned akkor is felmerül, ha egy férfi politikust látsz gyerekkel? Vagy ott nem probléma, ha apu nincs otthon? Komolyan kérdezem, nem kötözködni szeretnék.
2022. máj. 4. 11:12
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
1-es, pont Dúró Dórának a férje is politikus (Novák Előd).
2022. máj. 4. 11:45
 13/27 anonim ***** válasza:
83%

Ez milyen kerdes ??

Nover vagyok, 12 oras muszak, ejjel nappal hetvegen karacsonykor. Szerinted, hol van ettol a politika ?🤦🏻‍♀️

2022. máj. 4. 11:46
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
12. Tisztában vagyok vele. És szerinted Dúró Dóra az egyetlen női politikus?
2022. máj. 4. 12:15
 15/27 anonim ***** válasza:
8%

14-es, azt írtad, hogy a gyereknek van apja is, ezért nem gond, ha egy politikus(nő) elfoglalt és nem tud a gyerekével lenni.

De ha a férje is politikus, akkor ő is ugyanabban a cipőben jár, tehát az nem érv, amit írtál.

Én nem is tudok más párról, ahol a férj és feleség is politikus. Biztos nem véletlenül.

2022. máj. 4. 12:18
 16/27 anonim ***** válasza:
82%
15. De a kérdés nem Dúró Dóráról szólt, aki ráadásul eddig még csak képviselő sem volt és álhírterjesztésen és könyvdaráláson kívül semmit sem csinált. Ráadásul a Novák Előd sokkal régebb óta nem vesz részt parlamenti munkában mint a felesége. És nem azt írtam, hogy nem gond, kérlek ne akarj értelmezgetni. Azt írtam van apja is a gyereknek, tehát a 21. században egy nőnek nem kell feladni a karrierjét. Egyébként én tudok Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára. Külföldi példát is szívesen hozok fel neked, de az alap kérdés nem erre a szűk keresztmetszetre vonatkozott, de tőlem vitatkozhatsz a semmin.
2022. máj. 4. 12:32
 17/27 anonim ***** válasza:
90%

Van az utcánkban egy házaspár, az anya ítélőtáblai bíró. Nagyon későn született nekik a baba.

Példásan neveli a kicsit a (gondolom) nagy felelősséggel járó munka mellett, plusz hajnalok hajnalán el-el jár futni.

Nincs fizetett segítsége, csak a férj, meg időbként a nagymama jelenik meg.

És ez csak egy példa. Ezer meg egy nő képes erre minden nap, szerte a világon.

2022. máj. 4. 12:47
 18/27 anonim ***** válasza:
89%

10-es,ja,olyannyira nem spontán az ápolói munka, hogy vidéken az emberhiány miatt 5x nem tudott elmenni előre igényelt, kiírt szabira az ápoló, vagy éppen a felgyűlt túlórák kifizetése helyett a nap közepén (4-6-8 stb) óra után hazaküldik az embert akár éjszakából is, hogy ne kelljen kifizetni, de szabad pihenő ideje se maradjon normálisan. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a covidos ágycsökkentések és óraszámok visszavétele után mi mindent műveltek velük.

Lehet, bpen nem ez a módi, de nem kéne álláspontot foglalni úgy, hogy nem ismersz valamit, csak gondolod, hogy van.

2022. máj. 4. 13:16
 19/27 anonim ***** válasza:
10%
az ápolónő kicsi gyerekkel mehet magánszektorba, így szakmában marad (én is ott dolgozom, képzeld nem bo-en) ott mindjárt fix a munkaidő. ezzel szemben a politikusnak még mindig nem.
2022. máj. 4. 13:37
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
19, egy ápolónőnek be kell járni dolgozni. A politikust a kutya nem kéri számon, ha távol van bizottsági ülésről, bárhonnan. Sajnos.
2022. máj. 4. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!