Mit mondjak a 9 éves gyerekemnek, hogy az apja miért nem kíváncsi rá, de az új fiáért(új kapcsolatból) oda meg vissza van?
Nyilván feltűnik neki ennyi idősen, és kérdez róla. Másoknak azt mondja neki nincs apja..
Nem lesz ettől "sérült"?
10!
Nem, a gyerekek nem hülyék és épp ezért kell nekik maguknak rajonni a dolgokra, nem anyunak aput ekézni meg fordítva
11, az igazság nem ekézés.
Ha tudom, hogy apuka épp hol van, és a gyerek rákérdez, hazudok ha azt mondom, hogy nem tudom.
Azoknak, akik szerint ezt a gyerek nem veszi észre magától, meg "honnan tudja, hogy mi a helyzet"... nálunk a kisebbik lányom már egyből vágta, hogy az apjának fontosabb a barátnője mint ő, és nem, nem én mondtam neki, nem én adtam a szájába, nem úszítottam, egyszerűen leesett neki magától. Nekem meg a szívem szakadt meg, amikor mesélte a lányom, hogy érzi, hogy az apjának már csak az E... fontos, és, hogy a "nénire milyen szeretettel néz". Ezeket simán meglátják, érzékelik a gyerekek. Azóta apukánál lecsengett a kezdeti nagy l'amour, és nem érti, hogy miért változott meg a kapcsolata negatív irányba a kislányával.
Kérdező, sajnos a választ nem tudom a kérdésedre. A saját helyzetünkben sem találtam a megoldást, az élet alakította és alakítja a helyzetet azóta is. Biztos, hogy tüske marad mindig a kisfiad szívében ez...
17!
A gyerekpszichiater anno ugy magyarazta, hogy ilyen kicsiként még azt hiszi, ő pont olyan, mint a szülei. Ha anya azt mondja, apa egy xar alak, akkor úgy értelmezi, ő is az. Ha apa azt mondja, anya a xar alak, akkor megintcsak azt hiszi, ő maga is az.
18!
-Anya, úgy érzem apának fontosabb a Tibike.
-Mondd el, miert érzed ugy, Janika?
Nem kell hülyének nézni még nem meghallgatni, c supan nem kozlod vele, hogy szerinted igaza van.
A kerdezze még a másik szülőt pl egy jó ötlet amugy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!