Hogy tehet ilyet egy apa?
Figyelt kérdés
Lányom(8) kis barátnöje(8)
Játszottak a tóparton. Oda ment hozzájuk a kislány anyja hogy akkor most már jöjjenek, persze ök még maradni akartak... anyuka szolt a kislány apjának hogy a lányok nem hallgatnak rá, erre apja szol nekem hogy hivjuk vissza a gyerekeket. Lányom elsö szavamra ugrott a kislány nem akart vissza jönni, erre oda ment lekevert neki egyet és a hajánál fogva húzta vissza. Szerinte nekem is így kellett volna tennem, mert ebből értenek!
Hát én még most is le vagyok döbbenve, hogy ilyen még létezik!?
Soha nem bántottam se a fiam se a lányom (max egy kis legyintés.. )még is szófogadók..
2022. máj. 23. 15:54
11/11 anonim válasza:
Feljelentheted, le fogják szrni, de komolyan.
Egyébként nyilván csak úgy lekever és a hajánál fogva húzza. Hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!