Hogy tehet ilyet egy apa?
Lányom(8) kis barátnöje(8)
Játszottak a tóparton. Oda ment hozzájuk a kislány anyja hogy akkor most már jöjjenek, persze ök még maradni akartak... anyuka szolt a kislány apjának hogy a lányok nem hallgatnak rá, erre apja szol nekem hogy hivjuk vissza a gyerekeket. Lányom elsö szavamra ugrott a kislány nem akart vissza jönni, erre oda ment lekevert neki egyet és a hajánál fogva húzta vissza. Szerinte nekem is így kellett volna tennem, mert ebből értenek!
Hát én még most is le vagyok döbbenve, hogy ilyen még létezik!?
Soha nem bántottam se a fiam se a lányom (max egy kis legyintés.. )még is szófogadók..
Én is láttam ilyet, tágabb (ritkább találkozás) baráti körben, le is döbbentem és el is beszelgettem az apukával.
Tudatlan, eszköztelen, primitív, bepánikol ha nem tud szóval megoldani egy problémát és tekintélyét félti
Ezek mind egy önismerettel nem rendelkező személyre utalnak
Sajnos vannilyen nem Is egy
Miért kell a nőknek erőltetniük a gyermekvállalást?
Mikor tanuljátok már meg végre, hogy a férfiak 99%-a SOHA nem akar gyereket?
"Én is láttam ilyet, tágabb (ritkább találkozás) baráti körben, le is döbbentem és el is beszelgettem az apukával."
Ja, mert ilyen típusú apuka simán elbeszelgetne veled. Kétlem. Inkább lecsapna, mint a legyet, hogy mit szólsz bele az ő dolgaba.
Inkább az apukának kellene elgondolkodni, hogy valamit nagyon rosszul csinál, hisz a te lányod első szavadra ment...
Sajnos igen, még ma is vannak ilyenek. És az a legfélelmetesebb, hogy ha a közönség előtt így viselkedik, akkor otthon a 4 fal között vajon mit művel a gyerekével. Döbbenetes...
Feljelenteném a fickót, az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!