Ha valaki ezt látja a nyílt utcán mit tehet?
Az autó lefékez, de elképesztően hirtelen. Az autót vezető nő kiugrik, rángatja az anyósülés felőli ajtót, aztán a mögötte lévőt felváltva míg végül sikerül kinyitnia. A gyerek ekkor már látszik hogy nem ül a helyén, a testvére felé menekül az autóban, aki mellette ült. A nő behajolva az autóba üvölt és közben üti a gyereket, aki olyan 4 maximum 5 éves. Mint hallhatja az egész utca a probléma forrása az, hogy a gyerek a szélvédőt dobálta valamivel. Ilyeneket ordít a nő, hogy "Dobálózol még?" "Azt akarod, hogy meghaljunk?". Ezután kirángatja a gyereket, aki üvölt, és leönti vízzel egy flakonból, amiért hisztizik. Közben már azt mondja, hogy "Megmondom apádnak, hogy nem megyünk délután sehova!" Visszaülteti a gyereket az autóba, dd az ablak le van engedve, és mikor elindulnak, méterek is hallani, hogy üvölti a nő az előzőeket.
Többen láttuk. Az egész 3 percnél nem lehetett több. Az egész úgy játszódott le, mint egy film, teljesen lebénultunk. Férfiak is voltak mellettem, ők sem tudtak megszólalni. Gondolkozni sem tudtam, nemhogy cselekedni bármit.
Elmondani sem tudom milyen rosszul érzem magam amióta ezt láttam, sírni kezdtem miután ezt láttam.
Ilyenkor mit lehet tenni? Semmit? Hagyni kell, mert ehhez van joga a szülőnek? Megalázta a gyereket. Nemcsak azzal, hogy megütötte, hanem hogy ezt a nyílt utcán csinálta.
Végiggondolva ti egy ilyen esetben mit tennétek? Lefogadom sokan ugyanúgy semmit sem tudtatok volna. De mégis! Ha legközelebb valami hasonlónak lennél szemtanúja mit tennél? Tennél bármit? Borzalmas elképzelni, hogy ilyen nők gyerekeket nevelnek!
Lehet átélni más volt, mint itt olvasni, de nekem sokkoló volt az egész jelenet.
Én nem ítélkezem más anyák felett, de nekem az ilyen nem anya, ezt a szót rá nem is használtam. Nekem ő egy gyereket nevelő nő (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!