Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha valaki ezt látja a nyílt...

Ha valaki ezt látja a nyílt utcán mit tehet?

Figyelt kérdés

Az autó lefékez, de elképesztően hirtelen. Az autót vezető nő kiugrik, rángatja az anyósülés felőli ajtót, aztán a mögötte lévőt felváltva míg végül sikerül kinyitnia. A gyerek ekkor már látszik hogy nem ül a helyén, a testvére felé menekül az autóban, aki mellette ült. A nő behajolva az autóba üvölt és közben üti a gyereket, aki olyan 4 maximum 5 éves. Mint hallhatja az egész utca a probléma forrása az, hogy a gyerek a szélvédőt dobálta valamivel. Ilyeneket ordít a nő, hogy "Dobálózol még?" "Azt akarod, hogy meghaljunk?". Ezután kirángatja a gyereket, aki üvölt, és leönti vízzel egy flakonból, amiért hisztizik. Közben már azt mondja, hogy "Megmondom apádnak, hogy nem megyünk délután sehova!" Visszaülteti a gyereket az autóba, dd az ablak le van engedve, és mikor elindulnak, méterek is hallani, hogy üvölti a nő az előzőeket.

Többen láttuk. Az egész 3 percnél nem lehetett több. Az egész úgy játszódott le, mint egy film, teljesen lebénultunk. Férfiak is voltak mellettem, ők sem tudtak megszólalni. Gondolkozni sem tudtam, nemhogy cselekedni bármit.

Elmondani sem tudom milyen rosszul érzem magam amióta ezt láttam, sírni kezdtem miután ezt láttam.

Ilyenkor mit lehet tenni? Semmit? Hagyni kell, mert ehhez van joga a szülőnek? Megalázta a gyereket. Nemcsak azzal, hogy megütötte, hanem hogy ezt a nyílt utcán csinálta.

Végiggondolva ti egy ilyen esetben mit tennétek? Lefogadom sokan ugyanúgy semmit sem tudtatok volna. De mégis! Ha legközelebb valami hasonlónak lennél szemtanúja mit tennél? Tennél bármit? Borzalmas elképzelni, hogy ilyen nők gyerekeket nevelnek!

2020. jún. 28. 12:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
88%
Aki látja, befoghatja a száját és örülhet, hogy nem baleset tanúi voltak, hanem annak, hogy egy gyerek az életre megtanulja, hogy ne akadályozza a sofőrt a vezetésben. - egy anya, aki nem ítélkezik fáradt másik anyukák felett.
2020. jún. 28. 12:59
 2/73 A kérdező kommentje:

Lehet átélni más volt, mint itt olvasni, de nekem sokkoló volt az egész jelenet.

Én nem ítélkezem más anyák felett, de nekem az ilyen nem anya, ezt a szót rá nem is használtam. Nekem ő egy gyereket nevelő nő (?)

2020. jún. 28. 13:03
 3/73 anonim ***** válasza:
88%
Hát, ha legközelebb valami olyat dob előre a gyerek, ami miatt az anyja ijedtében félrerántja a kormányt és elüt valakit akkor meg gondolom azért köpködnéd, hogy milyen gyilkos már.
2020. jún. 28. 13:06
 4/73 anonim ***** válasza:
87%
És te kérdező hogy oldottad volna meg az anya helyében a helyzetet?
2020. jún. 28. 13:07
 5/73 babyboom567 ***** válasza:
89%
Azért én megnéznélek kérdező,hogy épp életveszélyes helyzetbe,amit a gyereked vigyorogva okozott, hogyan reagálnál.
2020. jún. 28. 13:07
 6/73 anonim ***** válasza:
91%
Én üvöltöttem már torkom szakadtából gyerekkel és megértem a helyzetét az anyukának. Egyszer játszott az enyém is azzal, hogy löködte a kezem a sebváltónál. Mondanom se kell, hogy ilyenkor a "légyszives ne csináld, mert balesetveszélyes" pont szrt se ér egy ovisnak, sőt, még szépen röhög is rajta. Ha lenne ovisod, tudnád, miről beszélek.
2020. jún. 28. 13:09
 7/73 A kérdező kommentje:
Elszomorító, ha ennyien így gondoljátok, hogy normális így megverni egy gyereket. (Továbbra is csak arra tudok gondolni, hogy nem éltétek át, ezért mondjátok.)
 8/73 anonim ***** válasza:
89%
5 éves lányom van, nem tudok az anya felett ítélkezni, mert sajnos átérzem a helyzetét,azt is amit utána érezhetett miután kicsit lehiggadt.
 9/73 anonim ***** válasza:
88%
Nem csak átéljük, de csináljuk, nap, mint nap. Amikor remegsz az idegtől, mert nem érti és nagy baj lesz, ha nem fejezi be. Erre rájön, ha több gyereked van, hogy évek óta nem aludtál, össze-vissza rohansz, párhuzamosan próbálsz gyereket nevelni, dolgozni, háztartást vezetni, időre kell menni valahova és sorolhatnám. Fszán lehet ítélkezni, amikor nyugiban sétálsz a járdán egyedül, meg cöccögni, hogy milyen anyák vannak. A valóság az, hogy ő csinálja, te meg csak ítélkezel.
2020. jún. 28. 13:14
 10/73 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom nincs gyereked. Az enyém egyébként nem ilyen, de láttam már rossz gyereket és nem lehet könnyű felnevelni. Lehet más volt látni, de így nem nagyon bontránkoztatott meg. Meg kell tanulnia, hogy nem csinálunk balesetveszélyes hülyeségeket, mert abból nagyobb baj is lehet.
2020. jún. 28. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!