Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha valaki ezt látja a nyílt...

Ha valaki ezt látja a nyílt utcán mit tehet?

Figyelt kérdés

Az autó lefékez, de elképesztően hirtelen. Az autót vezető nő kiugrik, rángatja az anyósülés felőli ajtót, aztán a mögötte lévőt felváltva míg végül sikerül kinyitnia. A gyerek ekkor már látszik hogy nem ül a helyén, a testvére felé menekül az autóban, aki mellette ült. A nő behajolva az autóba üvölt és közben üti a gyereket, aki olyan 4 maximum 5 éves. Mint hallhatja az egész utca a probléma forrása az, hogy a gyerek a szélvédőt dobálta valamivel. Ilyeneket ordít a nő, hogy "Dobálózol még?" "Azt akarod, hogy meghaljunk?". Ezután kirángatja a gyereket, aki üvölt, és leönti vízzel egy flakonból, amiért hisztizik. Közben már azt mondja, hogy "Megmondom apádnak, hogy nem megyünk délután sehova!" Visszaülteti a gyereket az autóba, dd az ablak le van engedve, és mikor elindulnak, méterek is hallani, hogy üvölti a nő az előzőeket.

Többen láttuk. Az egész 3 percnél nem lehetett több. Az egész úgy játszódott le, mint egy film, teljesen lebénultunk. Férfiak is voltak mellettem, ők sem tudtak megszólalni. Gondolkozni sem tudtam, nemhogy cselekedni bármit.

Elmondani sem tudom milyen rosszul érzem magam amióta ezt láttam, sírni kezdtem miután ezt láttam.

Ilyenkor mit lehet tenni? Semmit? Hagyni kell, mert ehhez van joga a szülőnek? Megalázta a gyereket. Nemcsak azzal, hogy megütötte, hanem hogy ezt a nyílt utcán csinálta.

Végiggondolva ti egy ilyen esetben mit tennétek? Lefogadom sokan ugyanúgy semmit sem tudtatok volna. De mégis! Ha legközelebb valami hasonlónak lennél szemtanúja mit tennél? Tennél bármit? Borzalmas elképzelni, hogy ilyen nők gyerekeket nevelnek!

2020. jún. 28. 12:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 A kérdező kommentje:
Ha rosszabb volt a kedve akkor én fogtam, kísértem. Én erre gondoltam, de persze ki miből indul ki... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2020. jún. 29. 17:17
 62/73 anonim ***** válasza:
58%

Áruld már el kérlek, hogy ha valóban van gyerked, hogy végezted a dolgod a wc-n. :D Magatokra zartad az ajtót, a kulcsot meg feltetted a budi viztartalyanak tetejere? :D Vagy elmagyaraztad a gyereknek, hogy szepen vegignezi, ahogy anyuci kakil? :D

Amikor aludt, akkor is ultel melllette, es lested, hogy mikor ebred?

A fozest hogy oldottad meg argus szemekkel kemlelve kozben a gyermeked?

Taníts, mester, most jön a masodik baba, hátha profibb leszek. :D

2020. jún. 29. 17:25
 63/73 A kérdező kommentje:

Hiába mondod, ez van. Járóka a konyhában is volt, ez nekem alap volt. Ahogy munkában sem tudok wc re rohangálni, úgy amikor kicsik voktak, akkor valóban megvártam amíg valaki velünk volt, aludt vagy tényleg elvolt a már említett helyeken. Mindig a kiságyában aludt, így ha sírt mentem, addig meg baj nem érhette.

Nem is értem miről beszélünk...

2020. jún. 29. 17:29
 64/73 anonim ***** válasza:
83%
Szerencsés vagy, hogy elvolt a jarokaban, az enyém soha nem volt el benne egy percet sem. Bar biztos ez is neveles kérdése... :)
2020. jún. 29. 17:43
 65/73 A kérdező kommentje:
nem rólam szólt a kérdés. Meg elég válasz is érkezett. Lezárhatjuk itt akár ;)
2020. jún. 29. 17:51
 66/73 anonim ***** válasza:
69%
Ámen!
2020. jún. 29. 17:53
 67/73 anonim ***** válasza:
83%

Az én 10 hósom visitva ordít és bőg a kiságyban (kivéve ha alszik) meg a járókában. Nyáron 30 fokban már huzamosabb időre magamra sem kötöm. 10 órát egyedül vagyok vele minden nap. Szóval úgy kell főznöm, mosogatnom, takarítanom hogy ő ott motoz. Ha 0-24 minden percben csak őt lesném akkor konkrétan semmit nem csinálnék egész nap. Nyilván figyelek rá, de azért nem minden pillanatban csak őt lesem.

De szívesen kölcsön adom egy hétre ha úgy gondolod neked jobban menne. Ja nem. Az én gyerekem igenis nevelve leez

2020. jún. 29. 18:15
 68/73 anonim ***** válasza:
85%

Az én drága anyukámnak hatalmas türelme volt.

VISZONT! A két nővérem között kicsi a korkülönbség, (én sokkal később születtem) állandóan veszekedtek, cibálták egymás haját, szegény anyukámat teljesen kikészítették. Mondta mindig, hogy mennyire fáj neki, hogy a két lány állandóan veszekszik. Mesélték, hogy volt egy nap, amikor tényleg egész nap ment köztük a cirkusz, anyu kérte őket szépen, hagyjàk abba. Aztàn valamelyik lány úgy becsapta a konyha ajtót, hogy kitört az üveg. Akár nagy baj is lehetett volna, ha valamelyikre ráesnek a szilánkok. Na akkor először mind a két lány kapott egy-egy pofont, érdekes módon lenyugodtak, tudták, hogy megérdemlik. Kicsik voltak, olyan 7-8 évesek, de mai napig azt mondják, hogy mennyire megérdemelték és csodálkoznak, hogy nem kaptak már hamarabb. Mind a ketten egészséges felnőttek, a gyerekkori állandó civakodások ellenére nagyon szeretik egymást. Akkor is szerették, csak közbe szeretetből püfölték egymást.

Szóval azt akartam ezzel mondani, hogy néha egy- két nevelő célzatú pofonba nem hal bele a gyerek, sőt..

Én egyszer vertem rá a gyerekem fenekére, úgy igazán, amikor álltunk a pénztárnál, kitépte a kezemből a kezét és kiszaladt a fotocellás ajtón az utcára... ahogy elindultam felé, ő szaladt tovább és közbe röhögött. 2 éves volt.

Amúgy egy angyal, nem is tudom akkor mi volt vele, előtte se csinált ilyet és azóta se, de akkor ezt nagyon viccesnek találta, hogy rohangál a parkolóba az autók között. Aki csak azt látta, hogy mielőtt beraktam a gyereket a kocsiba, kapott egyet a fenekére, az lehet kiírta ide a kérdést, úgy, mint te, hogy úristen ez a nő veri a gyerekét. De nem érdekel, mert akkor ott akár az életébe is kerülhetett volna ez a kis “szórakozás anyával”...

2020. jún. 29. 18:49
 69/73 anonim ***** válasza:
16%
Kedves kérdező hagyd rájuk,mert ezek mindent meg magyaráznak meg kiforgatják a szavainkat. Nyilván ha elmegy az ember WC re be teszi addig járókába ,kiságyba ha sír ha nem! De ezt minek is elmagyarázni ?! Egyébként meg igen jött velem sokszor...ennek is csak építő tanitandoja van...Vida Ágnes is azt mondja segít a szobatisztaságban is ha látják mit csinálunk ösztönzi őket rá ..mielőtt ez is ki lenne forgatva nem a szart nézi ha már így fogalmaztam...nem írtam ,hogy tökéletes lennék csak ki lett forgatva! Az alap szerintem hogy egy gyereket nem verünk,nem ütünk meg! Nem üvőltözünk vele! Főleg nem mások előtt ! Miért is olyan jo dolog és normális ez másoknak ? Tényleg nem értem!!! Főleg nem egy 1 évessel aki valóban nem tudja még ,hisz épp csak fel fedezi a világot! Az enyém is egyszer bele akart nyúlni mégsem csaptam rá a kezére ,ha kellett többször elvittem onnan! És igen kellett pár nap amire meg értette de ez a gyereknevelés ! Anyák többsége csak szül,de nevelni nem tud csak verni ,ütni a gyereket meg kiabálni vele! És rá fogjak mert fáradt vagyok,nem érti stb....kar is tovább magyarázni ! Nekem mások az elveim! Ti meg csak üssétek ,verjétek meg szegény gyerekeiteket! És üvöltsetek rájuk ! Biztos ez a jó...?!Tényleg befejeztem!
2020. jún. 29. 21:37
 70/73 anonim ***** válasza:
0%
Ja és szoba tiszta 2 éves kora óta ! Mert nézte hogy szarok 🤣🤣🤣 mondta én is a WC be akarok....na jó éjszakát :D
2020. jún. 29. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!