Hogyan legyen szobatiszta?
Figyelt kérdés
A kisfiam 2.5 éves és a nyár eleje óta szobatisztam, de kb 2-3 hete ha szól hogy pisi az eleje (nem kevés) már a gatyában van. Miért lehet ez? Eddig semmi ilyenfajta baj nem volt. Gondoltam arra is hogy fel van fázva, de nem hiszem mert mindig van a lábán egy kis mamusz. Nem tudom mi lehet a baj.2010. szept. 18. 09:33
1/9 anonim 

válasza:

Semmi baj, majd visszaáll! Hagyd! Csak mond neki, hogy tessék szólni ha pisilni kell, azért napközben kérdezz rá, ne várd meg mindig hogy ő szóljon:)
2/9 A kérdező kommentje:
Persze én mondom neki folyamatosan! Félek hogy vmi lelki eredetű a probléma.
2010. szept. 18. 09:41
3/9 anonim 

válasza:

Hát szerintem akkor többször becsurizna, ha lelki gond lenne, de ezt te tudod, hogy mi történt vele/nálatok.... Kérdezted, van e valami gond, bánata? Beszélgessetek! Kérdezz rá, miért pisil be? Jajj, szegényke...
4/9 anonim 

válasza:

Az én fiam 23 hós, nem beszél, meg sem tudnám kérdezni, hogy bántja e vmi...talán bölcsis lett vagy jön/jött a kistesó?
5/9 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi, nem jár bölcsibe, nem jön kistesó, de elég sok vita van a párom és köztem. Persze ezek a viták nem elötte zajlanak, de előfordult már.
2010. szept. 18. 10:00
6/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az én gondjaimat ő is érzi, mert abból most kijut nekem bőven. Lehet hogy türelmetlenebb vagyok vele mint voltam. Nem tudom, de nagyon bánt a dolog!
2010. szept. 18. 10:06
7/9 anonim 

válasza:

Szia ,ismèt az elözö vagyok. Valòszinüleg igazad van, a veszekedès lehet ok, tud, èrez mindent, szerintem a kisgyerek viselkedèse az anya viselkedèsènek a tükre màr kisbabakènt is, ha nyugtalan voltàl aznap,többet sirt a kisbaba is, nem ugy aludt,stb... Mindent tudnak, hisz te vagy vele egèsz nap, minden negetiv rezdülèsed àtveszi a kis radarja:( gondolom a pàrod most szintèn kevèsbè türelmes ès szeretetteljes hozzà, ha veled a kapcsolata nem kiegyensúlyozott. Èrezheti a kicsi, hogy inog az öt körülvevö nyugalom ès biztonsàg, fagyos a hangulat,talàn elmarad mostanàban a csalàdi közös vidàm hancurozàs apàval meg anyàval, ilyenek.,,,,... Remèlem nincs nagy baj, minden kapcsolatban vannak völghek,semmi sem àlland, fel-le megy a hullàmvasút, ez tèny. Szerintem sok mulikna csalàdi bèkèn azzal, hogy mi nök, mennyire tudunk simulni,alkalmazkodni,de valamikor tele lesz a bugyrod ès robbansz.... Persze a legnehezebb megbeszèlni a dolgokat, de beszèlgetès nêlkül elörelèpni nehèz.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vígasztalást, nagyon aranyos vagy! Azt gondolom itt már a beszélgetés kevés. Lehet hogy ez a kapcsolat már halott, sajnos.
De minden választ köszönök mégegyszer!
2010. szept. 18. 15:07
9/9 anonim 

válasza:

Nagyon sajnálom, amit most megélsz, az idegileg,lelkileg nagyon megviselhet! Minden józanul gondolkodó, érző embert felkavar, ha menthetetlen a kapcsolata, itt meg már nem egy kamaszos együttjárásnak van sötét jövője, hisz van egy kicsi gyereketek! Na, ilyen helyzetben egyből felnőtté válunk, úgy igazán:( sok erőt és kitartást! Mert az a kicsi élet a Tiéd, és ha netàn egyedül maradsz vele, méginkább csak a Tiéd marad! Ő lesz Neked a napfény és a csillagok:) nem tudom, miért ilyen nehéz a felnőttség, gyerekként milyen idilli minden, nem? Add meg neki ezt az illúziót...mármint a felhőtlen gyerekkort, ugyis nagyrészt Rád, az anyukája szeretetére és bèkéjére van szüksége a picidnek, add meg neki, koncentrálj Rá, a többit meg ejtsd le nagyivből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!