Létezik, hogy egyszerre legyen szobatiszta, éjjelre is és nappalra is?
2,5 éves múlt,fiú, 3 hete hagytuk el a pelust totálisan.
Nem adtam rá nappal, aztán úgy gondoltam éjszakára se kell. Azóta se pisilt/kakilt be, egyszer se.
vagy annyira ne örüljek, mert lesz visszaesés?
mik a tapasztalatok?
Nem hiszem, hogy lesz visszaesés. Előfordulhat persze baleset, de egyik ismerősőm mesélte, ő már férjnél volt, amikor bepisilt egyszer éjjel-ez nem visszaesés, van ilyen.
Mindkét gyerekem egyszerre lett ágytiszta és szobatiszta.
Persze ez így logikus, csak sok anyuka fél levenni a pelust, meg lusta baleset után öltöztetni, ágyneműt mosni.
Így marad a pelus éjszakára, de nekem meggyőződésem, ha nappalra szobatiszta éjszakára sem kell pelus.
Nálunk is így volt és nem volt visszaesés! Nem mondom, hogy nem fordult elő utána egyszer sem baleset, de igen ritkán.
Nekem egy óvónő javasolta, hogy rögtön (vagy legalábbis napokon belül) hagyjam el éjszaka is a pelust, mert így jobban tudatosul a kis fejükben a pelus nélküli lét lényege :) Nekünk bejött, bár biztosan nem egyformák a gyerkőcök, mindenkinek más a ritmusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!