Mikortól vihetem el pelus nélkül otthonról a kisfiam?
Figyelt kérdés
25 hónapos, kb. egy hónapja bilizünk, azóta (szinte az első pillanattól) pisi és kaki is a bilibe megy, itthon azóta nincs rajta egyáltalán pelus. Ha sétálunk, nagybevásárlást intézünk, még ráadtam, és ilyenkor (1-2 órás távok) általában van is pisi a pelusban. Alváshoz is kell még. Mikortól nem kell pelus, ha elmegyünk otthonról? Egyszerűen csak kezdjem el a dolgot váltóruhával felszerelkezve, vagy van erre is egy mérföldkő?2010. szept. 17. 15:24
1/8 anonim válasza:
igen, kezd el a dolgot, ha már otthonra ennyire ügyes. ha van rajta pelus, tudja, h mehet bele a pisi. útközben pedig kérdezd meg tőle, hogy nem-e kell pisilnie. Már biztosan meg tudja mondani neked :)
2/8 A kérdező kommentje:
igen, mondani tudja, csak az a baj, hogy séta közben nem nagyon tudunk hová bemenni pisilni (ilyen időben meg a szabadban megfázhat). Igazából ezt hogyan lehet megoldani?
2010. szept. 17. 15:29
3/8 anonim válasza:
Igazán erre nem lehet konkrétan válaszolni. Mivel minden gyerek más, így ez is máshogyan alakul náluk. Az én lányom pl. 22,5 hónaposan lett egyik napról a másikra éjjel és nappal is szobatiszta (előtte reggelente már szárazon vettem le a pelust róla). 3 nap múlva egész napos kirándulásra mentünk és nem adtam rá pelenkát, csak felszerelkeztem váltóruhával... Egész nap nem pisilt be... Ha hosszabb idő alatt még bepisil, jobb, ha adsz rá pelenkát, hiszen hideg van, útközben nehézkes átöltöztetni... Főleg, hogy ahogy írod,még alváshoz is kell a pelus...
4/8 A kérdező kommentje:
Tehát csak akkor induljunk el otthonról pelus nélkül, ha már alváshoz sem kell? Az szerintem még odébb van (bár ki tudja ezt előre).
2010. szept. 17. 15:33
5/8 A kérdező kommentje:
kiszámíthatatlan egyébként, hogy épp mennyi időközönként kell pisilnie, van, hogy órákat kibír, van hogy fél óra alatt kétszer is szól.
2010. szept. 17. 15:34
6/8 anonim válasza:
ne erőltesd még ...
ráértek... majd otthon gyakoroljátok még egy két hónapig.
7/8 anonim válasza:
Mivel a fiam itthon is szòlt,hogy pisilni kell, kèt nap utàn nem adtam rà màshova sem pelust. Csak alvàshoz. A jàtszòn is szòlt,hogy pisilni kell,mentünk a fa mögè, ahogy a màsik kislàny. 15-20 fokban nem hinnèm,hogy megfàzna. Nem is fàzott meg. Ez kèsöbb is igy lesz, vagyis ha nègyèvesen jàtszòtèren vagyunk,akkor is kell majd pisilnie ès ugyanugy a bokorba fogunk menni. Mert nincs wc a környèken. De nègyèvesen pelust emiatt nem adhatok rá... Ugyhogy szerintem egy perc alatt nem fàzik meg. Van jobb ötlet?
8/8 A kérdező kommentje:
jön a tél, és akkor mit csináljunk? én speciel akkor nem adnék rá pelust, ha már 100%-ra kibírja a játszóteres időt. Csak azt nem tudom, ez mikor jön el.
2010. szept. 17. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!