Nyitott ablak-para. Más is van ezzel így? Bármi használható tipp, ami segíthet?
Figyelt kérdés
3. emeleten lakunk. Sajnos az ablakra nem szerelhetünk rácsot. Viszont ahogy itt a jó idő, szinte egész nap nyitva van az ablak. Én meg emiatt állandóan ideges vagyok. Hamarosan 3 éves lesz a fiam. Nyilván ezerszer is el lett neki mondva, hogy nem mászhat fel az ablakhoz. Ha ki akar nézni, akkor szólnia kell. De az ördög nem alszik...
Állandóan idegesen csukogatom az ablakot, ha kimegyek a konyhába, vagy elmegyek pisilni. És folyton azon parázok, ha néha kimegy a fejemből egy pisilés idejére, hogy úristen, nehogy most találja ki, hogy felmászik kinézni és kiesik...
A kanapé az ablak mellett van, de mindegy is, mert bármikor oda tud tolni széket is, ha olyanja van.
Másnak is volt ilyen parája, akik emeletesben laknak? Ti hogy oldottátok meg?
2022. máj. 9. 08:36
21/21 anonim válasza:
Mondjuk nekem még nincs ennyi idős a gyerekem, de én mindig megyek utána, nagyon ritkán van csak felügyelet nélkül. Az ablakokat csak rövid kereszthuzat idejére nyitom ki rendesen, de csak azokat, amiket belátok, egyébként bukón vannak nálunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!