Nyitott ablak-para. Más is van ezzel így? Bármi használható tipp, ami segíthet?
3. emeleten lakunk. Sajnos az ablakra nem szerelhetünk rácsot. Viszont ahogy itt a jó idő, szinte egész nap nyitva van az ablak. Én meg emiatt állandóan ideges vagyok. Hamarosan 3 éves lesz a fiam. Nyilván ezerszer is el lett neki mondva, hogy nem mászhat fel az ablakhoz. Ha ki akar nézni, akkor szólnia kell. De az ördög nem alszik...
Állandóan idegesen csukogatom az ablakot, ha kimegyek a konyhába, vagy elmegyek pisilni. És folyton azon parázok, ha néha kimegy a fejemből egy pisilés idejére, hogy úristen, nehogy most találja ki, hogy felmászik kinézni és kiesik...
A kanapé az ablak mellett van, de mindegy is, mert bármikor oda tud tolni széket is, ha olyanja van.
Másnak is volt ilyen parája, akik emeletesben laknak? Ti hogy oldottátok meg?
figyu, nem kell begurulni, jó ég :) Nem tudom, ki nevezett téged szr anyának, de nem én, ezért kérlek, ne neked ródd ezt fel.
Ettől függetlenül a szúnyogháló az igenis semmi. Próbáld ki tényleg, vizsgáld meg. Szép napot, kitartást... :)
Bukora nyisd.
Foleg, ha a kanape is az ablaknal van ( egyalytalan , hogy jut ilyen eszedbe ??)
7 evesem van, de a mai napig kizarolag bukora van nyitva ablak ha itthon van.
Ha bukora nem lehet akkor lehet venni ablakzarat, barmelyik OBI-ban.
Földszinten lakunk, még itt is csak bukóra hagyom az ablakot, mikor szellőztetek akkor meg szemem mindig a gyereken. Nem éri meg kockáztatni. Meglát valami érdekeset kint és kész a baj.
A rácstól nekem parám van, rettegnék hogy nem tudok kimenni ha baj van, és bent halok meg a lakásban.
Semmi nincs az ablak alatt, ha meg már széket tologatna azt észre veszem.
Így hogy neked ott a kanapé, csakis bukóra, vagy lánccal lehet nyitva az ablak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!