Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Januárban lesz két éves a...

Januárban lesz két éves a lányom, ti hogyan téliesítenétek a babakocsiját?

Figyelt kérdés
Egy Maxi Cosi Mura 3 babakocsink van, tavaly télen még kezeslábas overállba öltöztettem (csak tavasszal kezdett el járni, télen még kinti cipője sem volt, az overáll amolyan kisbabáknak való talpas volt), és plédekbe csavartam, így fogalmam sincs a bundazsák és lábzsák fogalmak jelentéséről. Idén már hamar lerúgná magáról a plédeket, és megfelelő babakocsitéliesítés mellett a síoverállt sem adnám rá amikor pl. csak a boltba ruccanunk ki. Szóval a bundazsák az olyan kisbabáknak való valami? Egy majdnem kétévesnek ti hogyan készítitek fel a babakocsiját a hidegebb napokra?
2010. szept. 17. 02:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ja és a "biciklit nem ismeritek" arra írtam,hogy azt írtátok,hogy azért jó a babakocsi mert messze van a bolt,és bele is lehet pakolni.

(egyébként a babakocsival is ugyan úgy elüthetnek,mint a biciklivel és mi sem tanyán élünk.)

Pá!:))

2010. szept. 20. 09:20
 22/24 anonim ***** válasza:

Szomorú,hogy nem tudjátok értelmezni azt, hogy "mindenki maga tudja mit és hogy csinál".

Persze akinek nincs jobb dolga, az kössön csak bele a másikba. Nem kell mindenki véleményére adni. Ha nem tetszik,hogy én sétáltatom a gyereket és biciklivel is járunk, mert gyors és teherbíró... na arra nem tudok mit írni. Egyébként nem tudom fel tünt e, de a Kérdezőnek nem egy kisbaba korú gyermeke van,hanem januárban lesz 2 éves, tehát neki aligha kell hordozókendő. Kár,hogy nem figyelitek amit olvastok.

Nem tudom ki hogy van vele,de én inkább a gyerekeinkkel foglalkozom és nem kötekszem. Legyetek jók. :)

2010. szept. 20. 09:29
 23/24 anonim ***** válasza:

Tudod mit, akkor te biciklizz, sőt költözz be egy barlkangba és élj ott.

A bicikli kosarába fele anyi cucc csem fér, mit a babakocsiba.

(Biciklizni az úttesten szoktak, babakocsit tolni, meg a járdán., vajon hol ütenke el hamarabb?)

Ma de is megjártuk már a közértet, szépen sütött a nap, lányom ült a kocsiban és nézelődött.

Utána meg kint voltunk az udvaron, ahol kimozogta magát.

2010. szept. 20. 12:02
 24/24 anonim ***** válasza:
szatyor.
2010. szept. 20. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!