Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Januárban lesz két éves a...

Januárban lesz két éves a lányom, ti hogyan téliesítenétek a babakocsiját?

Figyelt kérdés
Egy Maxi Cosi Mura 3 babakocsink van, tavaly télen még kezeslábas overállba öltöztettem (csak tavasszal kezdett el járni, télen még kinti cipője sem volt, az overáll amolyan kisbabáknak való talpas volt), és plédekbe csavartam, így fogalmam sincs a bundazsák és lábzsák fogalmak jelentéséről. Idén már hamar lerúgná magáról a plédeket, és megfelelő babakocsitéliesítés mellett a síoverállt sem adnám rá amikor pl. csak a boltba ruccanunk ki. Szóval a bundazsák az olyan kisbabáknak való valami? Egy majdnem kétévesnek ti hogyan készítitek fel a babakocsiját a hidegebb napokra?
2010. szept. 17. 02:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szia! Az en kislanyom 1 eves,es vettem a babakocsiba labzsakot ami bundas.Az aljanal ki lehet cipzarozni,most kezdett el jarni,igy nem lesz gond ha cipöt,csizmat fogok raadni.
2010. szept. 17. 05:36
 2/24 anonim ***** válasza:
70%

Egy két évesnek már nem kell nagyon téliestieni.

Én úgy fogom megoldani hogy ha megyünk valahová mindig lesz egy polár pléd amit leviszek és a lábát azzal betakarom. Néha valóban lerúgja de amikor fázik és nem akar kiszállni akkor hagyja hogy betakarjam.

és kabát kesztyü sapka sál nem kellhet ennél több. egy ekkora gyerek már kiszáll ha akar játszani és mozog kimelegszik.

természetesen a termosztáskát újra bevetjük és szeretnék venni neki egy mintás kis termoszt de Ő erről még nem tud... abba legyen a kakaó a tea stb.

2010. szept. 17. 06:32
 3/24 anonim ***** válasza:

Februárban lesz 2 éves lányom, én overált veszek neki,és egy kabátot polár béléses bársony nadrággal, ha megyünk ki játszani az overálban nem fázik, nem ázik át.

Ha megyünk a boltba, egy a kabátot adom rá a vastag nadrággal harisnyával, és egy 120x100 plédet vettem tavaly, ami az idén is jó lesz, a karfára szoktam akasztani, így duplán van rajta, és nem tudja ledobni!

Lábzsák 15 ezer forint a mura babakocsihoz, szerintem drága ahoz képest hogy használnámk heti 2-3 x fél óràra, mert ha játszani megyünk ki havas vizes lesz a csizmája nadrágja, nem teszem úgy bele a gyereket mert a hó beleolvad a lábzsàkba, átázik, tèlen szárad 2 napi. 1 pléd 3000 ft, abból van 2, így van váltàs ha mégis elázna koszos lenne, és a plédet azért ki lehet használni télen nyáron még 1-2 évig bőven!

[link]

2010. szept. 17. 07:37
 4/24 anonim ***** válasza:
A kislányom 1 évesen ült utoljára babakocsiban.
2010. szept. 17. 09:20
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly telen az enyem mar kettö mult. Mi kertvarosban lakunk, 3 km-re a centrumtol, de sokszor gyalog megyünk be vasarolni, ezert tavaly telen meg en is vittem be babakocsival. Nekünk bundazsak volt ilyenkor, a csizmat levettem rola, es csak, ha ki akart szallni, mondjuk a boltban, akkor adtam ra. Persze, ha jatszani mentünk ki, akkor nem raktam ra a bundazsakot, akkor csak jol beöltöztettem, de akkor mozgott is. Egyszer nem fazott meg. Szoval, en amodo vagyok, hogy amennyiben szoktatok hosszu setakat tenni, akkor megeri a bundazsak, ha csak jatszani viszed ki, meg sokszor kiszall a kocsibol, akkor jol öltöztesd inkabb be. (az, hogy valaki egy eves koratol nem ült babakocsiban, a kerdes szempontjabol irrevelans, az enyem a mai napig beülne, ha hagynem neki).
2010. szept. 17. 09:43
 6/24 anonim ***** válasza:

Ha nem muszáj,akkor egy 2 évesnek már nem kell babakocsi, sétálhattok!

Elég Neki egy overált venni,alá 1 harisnya,1 jó meleg naci,jó meleg zokni, bunda csizma,és had menyjen! Ugyan ez ha babakocsiban ül, de én legalább egy takaróval kiegészíteném.

2010. szept. 17. 10:52
 7/24 anonim ***** válasza:

Enyém márciusban lesz két éves.

-kezeslábas

-lábzsák

-ha nagyon hideg van, lábzsák alá pléd

Tavaly is így közlekedtünk, vagy az overall "cipője" volt rajta, vagy bélelt "dízscsizma", februártól meg a cipője.

2010. szept. 17. 13:50
 8/24 anonim ***** válasza:

Jaj már, folyton ez a 2 évesen ne üljön babakocsiba....már kivagyok...Áruljátok már el, akkor egy kissebb településen élő, ahol pl. a posta nekem is messze van gyalog, vagy a zöldséges stb. hogy közelítse meg???? Talán odáig elsétál a fiam, na de haza...biztos nem bírnám 20-30 pecen át cipelni a 13 kg-ját meg a cuccokat...bocs az offért....

szóval plédet viszek, ha muszáj babakocsizni, amit alá és rá hajtok, az overállja is elég meleg, közben ki-kiszáll, tolja a kocsit, nem hiszem hogy így fázna.

Üdv

2010. szept. 17. 14:33
 9/24 anonim ***** válasza:
Az én lányom tavaly télen 1,5 éves volt, és nem nagyon babakocsiztunk, de ha mégis, akkor is overáll volt rajta, vastag térdzokni és bakancs v. csizma. Egyáltalán nem téliesítettem a babakocsit, sőt el sem viselte a lábzsákot.
2010. szept. 17. 14:33
 10/24 anonim ***** válasza:
Nekem februárba lesz 2 éves a kisfiam. Én nem téliesítek, overál alá vastag gatyó és kész. Esetleg viszek egy plédet, de azt pillanatok alatt lerúgná.
2010. szept. 17. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!