Mennyire elvárható 3.5 évesen hogy szerepeljen az anyáknapi műsoron?
Ma szólt az ovónő, hogy probálták a színpadon a szereplést de az én fiam nem volt együtt működő, nem azt csinálta amit mondtak neki, azt mondta fel viszik vasárnap őt is szerepelni de valaki legyen a színpad mellett hogy ha úgy van letudjon jönni.
Én eddig is féletem , hogy hogy fog szerepelni mert nagyon szégyenlős nem tudom van e egyáltalán értelme,hogy felmenjen a színpadra.
Igen,van értelme. Szokja a gyerek. Ha 1 perc,akkor 1 perc. Anyukám óvónő 43 éve,ő se várt túl sokat sose a kicsiktől. De az a pár perc is elég,jövőre már jobban fog menni. Azt meg nem baj,ha megtanulja a gyerek,hogy ünnepségkor hogy kell viselkedni, felvonulni,stb.
Látod,megkapja az esélyt,nem kényszerítik semmire. Le is jöhet,ha akar. Szerintem ez így pont jó.
Első vagyok.
Hadd szerepeljen. Semmi baja nem lesz tőle. Nem kell ennyire óvni a gyereket. Max lejön.
Ha most nem engeded,akkor jövőre lesz teljesen új neki ez az egész. Akkor is megóvod,mert persze sírni fog. Meg nagycsoportban is. Felesleges parázni.
A többi kiscsoportos is ott lesz,majd viszi a többi. Nyugi. Az egész nem komoly, nem a miniszterelnök előtt lépnek fel.
Azt viszont érzékelni fogja,ha te pánikolsz emiatt! És átragadhat rá is!
Ez így szokott lenni. Mindig van 1-2 gyerek, aki elsírja magát és odaszalad az anyukájához vagy már az előadás előtt megmakacsolja magát. Olyan is van, aki eltéveszti a szöveget, meg olyan is aki nem bír viselkedni.
A gyerekek màr csak ilyenek.
Kérdezd meg tőle, akar-e szinpadon lenni, akar-e szerepelni. Magyarázd el mi ez. 3,5 évesen már réééégen tudja mi van.
Nem rohadt egyszerű? Bár nekem is három és fél éves, és még nem jött az oktatóanyag, hogy kéne vele kommunikáljak, minths egy ember lenne, de számomra elég egyértelmű már rég óta..., főleg mivel ember..., és kommunikál velem....
Ő mit akar??? Te miért nem írsz erről? Vedd már észre magad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!