Szerintetek normális a gyerekem?
Gyerek :)
Most nyilik ki elotte a vilag, ervenyesul az akarata
Egy 3 éves gyerek fáradtan bármin ki tud borulni, ez természetes.
Az hogy üt, rúg, az már nem. Tudni kéne, hogyan neveltétek eddigi életében.
Az, hogy hányásig ordít, nekem szintén túl van a szokásos dackorszakbeli határon. Erről adott esetben gyerekorvossal konzultálnék a helyedben.
Óvodába jár már? Ha igen, ott mit mondanak róla?
Este 9 kor nem megyek ki vele, holnap bölcsi
Ott egy angyal egyebkent. Gondolom ott egesznap tartja magat es itthon jon ki a feszko
Igykeszunk kint lenni vele sokat, sot neha azt gondolom hogy tul sok neki a program.
Meg bölcsi utan viszem a jatszora ha dolgom van otthon akkor mehet ki a mamaval , nem kell bent ulnie. De neha muszaj elvinnem magammal, azt mar nem is mondom hanyszor fozok egy heten ,tenyleg az a fontosabb hogy vele legyek meg kint legyunk meg stb. De nem mindig lehet az ami neki jo.
22 óra 15 perckor ha már ennyire sír akkor hulla fáradt.
Próbáld sokkal előbb lerakni. Az én fiam ha alvás előtt zokog mindenér, nyafog és ellenkezik, akkor egyszer csak kinyögi olyan álmos vagyok már hogy semmi sem jó. Ő 5 éves és most hagyja el a déli alvást, Ezért előbb lesz fáradt. Most kezdjük el azt hogy előbb fekszik le és így nem is jut el a kimerültségig
Lehet fáradtság is, vagy túl sok inger éri és attól lesz zizi.
De idegrendszeri éretlenség is esélyes. Sok gyerkőcnél van ilyen. Abszolút nem egyedi eset.
Nekem megoldás technikám van, de hogy adjam át? Ahhoz egy évig együtt kéne éljünk. 😃
Legyél jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!