Szerintetek normális, ha valakinek lenne rá lehetősége, de nem engedi, hogy 3-4 éves korig más vigyázzon a gyerekére a férjén kívül? Akár 1-2 órára se.
Miért ne lenne normális?
Kötelező tán akkor is másra bízni a gyereket, ha semmi szüksége a szülőknek erre?
A gyerek semmit se veszít.
Visszakérdezek: a nagyszülők csak úgy tudnak gyerekezni, ha a szülő nincs a képben? Csak úgy jó, ha közben anyuka lelép?
3!
Attól mert nem tudod elképzelni még igenis lehet ilyen. Nekem a kislányom egy tündéri baba volt, vele jártam fodrászhoz, körmöshöz mert vagy végig aludta vagy csak csendben nézelődött.
El tudok képzelni speciális élethelyzetet, pl. a gyermeknek van valami betegsége vagy tényleg nincs senki a környezetben aki megbízható lenne. Egyik ismerősömék egy másik kontinensen éltek pár évet, és tényleg senkire nem tudták bízni addig a gyerekeket.
Ugyanakkor ezek a helyzetek ritkák. Inkább kontrollmánia szokott lenni a háttérben.
8 évet vártunk a gyerekre, számtalan lombikunk volt, számtalan veszteség, nehéz küzdelmeken mentünk keresztül, mire megszületett a babánk.
Én sem bízom senki másra, de a férjemre természetesen igen. Köszönöm szépen, teljesen normális vagyok.
(Ha valaki a gyerek apjára sem bízza, ott szerintem nem valami jó a szülők kapcsolata :( )
Szerintem normális dolog.
Én nem így csinálom. Hetente, kéthetente egy estére rábízzuk a gyereket anyukámékra, hogy a férjemmel kettesben elmenjünk szórakozni. Kb. 6 hónapos kora óta van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!