Hogyan tudjuk rávenni, hogy megszeresse a futó biciklit?
Mért vártatok ilyen sokat vele a fiam 2 éves kora előtt kezdte használni.
Lwgyen kéznél ha szeretne majd megy vele
2:Azért vártunk vele, mert tavaly 2,5 évesen sem szerette. Előtte még kicsi volt hozzá és valószínűleg akkor is elutasította volna. Amúgy az öccse nem sokára 1,5 éves lesz, el nem tudom képzelni, hogy futó biciklivel menjen, kis motororral sem tud, elborul vele. Ja és járni sem tud. A nagy is 1,5 évesen indult el.
3: páros lábbal löki magát, nagyon ritkán jön rá, hogy váltott lábbal is lehet, már többször mondtuk neki, hogy úgy kell, de mindig visszaáll a páros lábhoz. Valószínűleg ennek is van köze hozzá, hogy a futó biciklihez nehezebben áll rá a lába.
Nem kell erőltetni, hagyd a lakásban látható helyen, ha kedve van bent próbálgathatja. De az is jó ha motorozik, mozogjon, az a lényeg.
Kislányom pont betöltötte a 1,5 évet, mikor járni kezdett, 2 évesen már száguld a futobiciklivel, de motorozni is szeret. Lehet hogy majd nálatok is a kisebbik fogja birtokba venni hamarosan.
Ne eroltesd.
Inkabb 2 eveseknek valo egyebkent, de ha nem kell , nem kell. Enyem is ruhellt minden ilyet, kizarolag a rollert szerette. Eszembe nem jutott volna eroltetni.
Én nem tudom ,de nekem egyik gyerekem sem szerette a futó biciklit.😀
Pl lányom ránézett , rám, majd megint a biciklire ,és egy nagy kérdőjel a szemébe ,ezt mégis mire használjam ? 😅 El is engedtük a dolgot. Kisfiam ugyanez. Talán ő rá sem ült 🤣
Kaptuk nővèremèktől. Sokat nem volt nálunk. Adtuk tovább a vèdőnőnek.
Nagyon szépen rollereznek, bicikliznek ,lányom imád gorkorizni.. Szóval nálunk halott ügy volt már a kezdetek óta.. .
De én soha semmit nem eröltetek.
Ha nem hát nem.. Szerintem engedjètek ti is el 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!