nézegesd az oldalukat :) kedvesek, segìtőkészek, minden alkatrész fillérekből pótolható. A bringàjuk könnyű, olcsó és jó.
2015. márc. 7. 12:12
2/11 anonim válasza:
Szia! Kisfiamnak mi is a tanulobicikli.hu oldalról rendeltünk, tegnap hozta a futár. 13.000ft-ból volt meg, felmatricázva, kosárral, csengővel, házhozszállítás benne van az árban. Az oldalon sok jót írnak. Nekem nagyon tetszik, masszív de könnyű. Kisfiam csak 2 hét múlva kapja meg 2. szülinapjára.
2015. márc. 7. 15:05
3/11 anonim válasza:
A lányomnak decathlonos van. Sztem jó kis bringa, sokat nyúzta.
Ha minőségi futóbiciklit szeretnél,amivel biztonságban tudhatod a gyermekedet,akkor én ezt ajánlom : Hudora Ratz Fratz 5.0
Az én fiamnak is ilyen volt,igaz hogy 17.000 ft,de megéri az árát!
Nagyon nagy előnye,hogy van rajta fék ami nagyon fontos!!!
És szerintem nagy előny hogy tömlős kereke van!
Az én véleményem tömören ennyi....
Üdv!
2015. márc. 8. 08:24
5/11 A kérdező kommentje:
Mindenhol mást olvasok, hogy legyen-e rajta fék vagy ne legyen. Van ahol azt írják, hogy felesleges, mert úgyis a lábával fékez. Most már fogalmam sincs.......
2015. márc. 8. 13:56
6/11 anonim válasza:
3. vagyok
Ne kell fék!
A decathlonoson is van, pár hónap után húzta meg egyszer, pedig elmagyaráztuk neki, mire való. Nem használja.
A lábával fékez.
2015. márc. 8. 16:38
7/11 anonim válasza:
A lányomnak a tanulobicikli.hu-ról van. 2. szülinapjára kapta, most 3,5 éves, nagyon szereti, a bicaj meg jól bírja. A fiamnak is innen vesszük, szintén a 2. szülinapjára kapja meg :)
2015. márc. 9. 10:27
8/11 anonim válasza:
Nekünk Decathlonos B'twin volt,nagyon jó bringa,fék is van rajta,azért az nem árt rá. ÉS nagyon sok méretre beállitható az ülés is és a kormány is.
2015. márc. 9. 11:46
9/11 anonim válasza:
A lányomnak is voltak egyensúly problémái biciklizésnél.
Én egy nagy kerekű rollert vettem neki. Azóta vidáman bringázik.
2015. márc. 9. 18:12
10/11 anonim válasza:
a fek nem letszukseglet, de ha van rajta akkor idovel rajon hogy ugy sokkal jobb megallni. foleg lejton mikor felhuzza a labait. de 2 eves gyerek nem fog fekezni, ez majd inkabb nagyobb korban lesz erdekes. azert se baj ha idovel raszokik a fek hasznalatra mert ha majd valodi biciklije lesz akkor allanadoan ugy akar majd megallni hogy leteszi a labait, ami egy pedalosnal eleg gaz, mert allandoan beleakad a laba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!