Nektek mennyire tetszenek/nem tetszenek a tv ben futó animék, engeditek a kicsinek hogy nézze?
Attól függ, hogy melyiket. Gondolom sokaknak csak a véres, szörnyes sorozatok jutnak eszükbe az animéről. Ezeket én sem engedem egyébként.
De a Kimba, Kalán néni, 80 nap alatt a Föld körül, Candy, stb. ellen nincs kifogásom. A Tom és Jerry sem épp az erőszak mentességről híres ám...
32/F
Nem mindegyikről érzem azt. Előbb írtam pl. a 80 nap alatt a Föld körült. Ebbe szerintem semmi kivetni való. Sokáig erről sem tudtam, hogy anime. A Naruta az már idegen.
32/F
Én nagyon Szeretem az animéket nem ciki.
Egy Példa Dragon Ball Zedet egy 6-7 éves még ne nézze szerintem csak szülői felügyeletel max. :). 6-7 éveas Spongya Bobot vagy babócát nézzen.
Ha Már rajzfilm és élet valóság között tud különbséget tenni akkor miért ne.
Legyen azért 12 éves kb. Annyi a korhatár. De vannak kisgyerekenek szóló pl Kilari stb nyugodtan nézheti. Aztán nehogy kiugorjon varázsfelhőt mondva. :)
Nézd meg. :)
Véleményem tegnap egy kicsit megváltozott.
Egy 4éves, ha elég értelmes nyugodtan nézhet Dragon Ball Z edet Épp a Cell részeket ellenőriztem, ogy jól felvette-e :)
akkor jött be kérte hadd nézzem én is legyen hangja is. :) 3-4 részt egybe megnéztünk :)
Persze nem egyedül :) Tetszett neki. Magyarázni kell neki ezt azt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!