Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan reagálnátok, ha valaki...

Hogyan reagálnátok, ha valaki Kinder terméket hozna húsvétra ajándékba a gyereknek?

Figyelt kérdés
Ugye volt most ez a szalmonella botrány, sokan beijedtek. De ha nagyszülők, egyéb rokonok az összejövetelen mégis ilyen Kinder csokikat, vagy tojástt adnának át, mi lenne a reakciótok? Hogyan oldanántok meg? Volt egyébként ilyen?

2022. ápr. 17. 19:18
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
35%
Hát, ti nem vagytok normálisak. Semmi baj amúgy a Kinder csokival. Idén Húsvétkor mégis jobb volt tartózkodni tőle. Ennyi és nem több.
2022. máj. 6. 21:16
 42/60 anonim ***** válasza:
93%

Nekem az egyik kedvenc csokim a Kinder Bueno és ha kéne akkor biza bújnám az apróbetűket érte... Nagyjából tojok rá ki szerint minőségi csoki, meg ki szerint sz*r, én szeretem. :D

A tojásos nokedlit is salátával, pedig az sem egy michelin csillagos étek, mégis jó... :D

2022. máj. 6. 21:21
 43/60 anonim ***** válasza:
83%

"Semmi baj amúgy a Kinder csokival. Idén Húsvétkor mégis jobb volt tartózkodni tőle. Ennyi és nem több."

De még mindig nem tudtátok megmondani, miért, ha 1000 km-re készült egy másik gyárban. Csak hajtogatjátok ugyanazt a baromságot, aminek semmi alapja, és szerintetek nem vagytok buták. De csak nem tudtok semmi okot mondani rá, miért kellene tartózkodni tőle, ha nem is a szalmonellás gyárban készült. Ti is tudjátok, hogy nem tudtok okot mondani, csak akkor miért toljátok tovább ezt a szöveget?

2022. máj. 6. 21:21
 44/60 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is bejön a Kinder Bueno, pont nem érdekel, ki szerint sz@r vagy nem sz@r. De nem is kell böngészni az apróbetűket, elég megnézni a listát, ami úgyis ki van függesztve a boltokban is, pár másodperc végigolvasni. Rokon gyerekek kaptak ajándékba Kinder csokit Húsvétra, megették, senki nem problémázott ezen. De aki nem képes tájékozódni, ami jelen esetben tényleg max pár perces művelet, hanem annyit fog fel az egészből, hogy "valahol gond volt a termékkel, akkor tartózkodunk az összestől", annak tényleg annyi az esze.
2022. máj. 6. 21:33
 45/60 anonim ***** válasza:
67%
Ugyanazt az okot ismételgetem folyamatosan, csak nem vagy képes megérteni: egyáltalán nem akartam foglalkozni a kérdéssel, semmilyen szinten, hanem úgy döntöttem, az a legegyszerűbb, ha idén nincs kinder húsvétkor!
2022. máj. 6. 21:36
 46/60 anonim ***** válasza:

Ha nem akartál foglalkozni a kérdéssel, minek vagy itt?

Egyébként az, hogy téged nem érdekelt a dolog és nem vették Kindert, az még mindig nem egyenlő azzal, hogy bármilyen okból minden Kinder terméktől tartózkodni kellene szalmonella-veszély miatt, én meg annak az okáról, logikájáról kérdeztem, nem arról, te miért nem vették egyáltalán Kindert.

De nem tudok már egyszerűbben fogalmazni, ne haragudj, másoknak láthatóan sikerült felfogni a mondandómat rajtad kívül, te meg me hagyd, hogy a gyereked lógjon a magyar órákról, nehogy így járjon, mint te, hogy egy kérdést sem tud értelmezni többedjére sem :D

2022. máj. 6. 21:41
 47/60 anonim ***** válasza:
59%
Az ilyen hozzáállás, hogy "nem akartam foglalkozni a kérdéssel, hanem úgy döntöttem, hogy..." tényleg a butákra jellemző. És elég sok kellemetlenség (jobb esetben csak az) adódhat belőle. Egy kis tájékozódás, informálódás sosem árt, épp ellenkezőleg. Aztán a kellő információ ismeretében dönthetsz úgy, ahogy akarsz.
2022. máj. 6. 21:57
 48/60 anonim ***** válasza:
59%

Ahogy képest huszadjára írod le, hog, sz.r. :D

Értjük, hogy nem vagy szakmabeli és a laikusok között is az ostobább fajta, nem kel ennyiszer megmutatnod

2022. máj. 6. 21:58
 49/60 anonim ***** válasza:
24%

Kedves nehéz felfogású egyén, azért vagyok itt, mert válaszoltam a kérdezőnek, méghozzá, hogy kidobtam volna.

Neked meg azt válaszoltam, minden esetben, hogy mivel csak egy egyszerű csokiról van szó, sokunk azért tartózkodott minden kinder csokitól, mert az volt a legegyszerűbb megoldás. Nem azért mert tartózkodni kellett, hanem, mert így akartuk.

2022. máj. 6. 22:04
 50/60 anonim ***** válasza:
100%
még azt sem veszes észre, hogy min. 3 embernek válasszolgatsz mégis azt hiszed,hogy egynek?
2022. máj. 6. 22:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!