Hogyan reagálnátok, ha valaki Kinder terméket hozna húsvétra ajándékba a gyereknek?
Nekem az egyik kedvenc csokim a Kinder Bueno és ha kéne akkor biza bújnám az apróbetűket érte... Nagyjából tojok rá ki szerint minőségi csoki, meg ki szerint sz*r, én szeretem. :D
A tojásos nokedlit is salátával, pedig az sem egy michelin csillagos étek, mégis jó... :D
"Semmi baj amúgy a Kinder csokival. Idén Húsvétkor mégis jobb volt tartózkodni tőle. Ennyi és nem több."
De még mindig nem tudtátok megmondani, miért, ha 1000 km-re készült egy másik gyárban. Csak hajtogatjátok ugyanazt a baromságot, aminek semmi alapja, és szerintetek nem vagytok buták. De csak nem tudtok semmi okot mondani rá, miért kellene tartózkodni tőle, ha nem is a szalmonellás gyárban készült. Ti is tudjátok, hogy nem tudtok okot mondani, csak akkor miért toljátok tovább ezt a szöveget?
Ha nem akartál foglalkozni a kérdéssel, minek vagy itt?
Egyébként az, hogy téged nem érdekelt a dolog és nem vették Kindert, az még mindig nem egyenlő azzal, hogy bármilyen okból minden Kinder terméktől tartózkodni kellene szalmonella-veszély miatt, én meg annak az okáról, logikájáról kérdeztem, nem arról, te miért nem vették egyáltalán Kindert.
De nem tudok már egyszerűbben fogalmazni, ne haragudj, másoknak láthatóan sikerült felfogni a mondandómat rajtad kívül, te meg me hagyd, hogy a gyereked lógjon a magyar órákról, nehogy így járjon, mint te, hogy egy kérdést sem tud értelmezni többedjére sem :D
Ahogy képest huszadjára írod le, hog, sz.r. :D
Értjük, hogy nem vagy szakmabeli és a laikusok között is az ostobább fajta, nem kel ennyiszer megmutatnod
Kedves nehéz felfogású egyén, azért vagyok itt, mert válaszoltam a kérdezőnek, méghozzá, hogy kidobtam volna.
Neked meg azt válaszoltam, minden esetben, hogy mivel csak egy egyszerű csokiról van szó, sokunk azért tartózkodott minden kinder csokitól, mert az volt a legegyszerűbb megoldás. Nem azért mert tartózkodni kellett, hanem, mert így akartuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!