Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan reagálnátok, ha valaki...

Hogyan reagálnátok, ha valaki Kinder terméket hozna húsvétra ajándékba a gyereknek?

Figyelt kérdés
Ugye volt most ez a szalmonella botrány, sokan beijedtek. De ha nagyszülők, egyéb rokonok az összejövetelen mégis ilyen Kinder csokikat, vagy tojástt adnának át, mi lenne a reakciótok? Hogyan oldanántok meg? Volt egyébként ilyen?

2022. ápr. 17. 19:18
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
69%
Németországban az összes Kinder terméket amit belgiumban gyártotak vissza vonták.
2022. ápr. 18. 06:22
 22/60 anonim ***** válasza:
34%
Ja és én egyszerűen nem vetem idén Kinder terméket húsvétra tok mindegy hogy hol gyártotak,marad boltban és itt Németországban Pl mások is így döntöttek,inkább más gyártó csokiját veszik.
2022. ápr. 18. 06:26
 23/60 anonim ***** válasza:
77%
Kaptak, tudtam, hogy azok nincsenek a listán, megették
2022. ápr. 18. 07:41
 24/60 anonim ***** válasza:
62%

Kaptunk is és vittünk is ajándékba kinder tojást, nyuszit. Még a boltban állva is ellenőriztem mégegyszer a listát mik vannak rajta és amik rajta voltak, olyan termékek nem is voltak kint a polcokon, ugye akkorra már visszahívták őket.

Alapvetően óvatosságból hívnak vissza ilyenkor minden terméket, nem feltétlenül került bele, de belekerülHETett... címszóval. Nyilván ami a listán volt és abban a gyárban gyártották akkortájt, azt nem vettem volna meg és a gyerekeimnek sem adnám. De ennyi erővel más belga csokit se adjak a gyereknek, mert lehet a kinder gyár 1000 km-s körzetében gyártották?

Hívtak már vissza azóta márkás lisztet, fagyasztott zöldbabot és még sorolhatnám. Ami a komolyabb baj, hogy korábban tápszert is. Mégsem volt ebből súlyos, tömeges megbetegedés sehol. A gyártóknak többet ér a név, ezért döntenek inkább úgy, hogy benyelik a hatalmas veszteséget és visszahívják a polcokról, mintsem hogy baj legyen.

2022. ápr. 18. 11:03
 25/60 anonim ***** válasza:
59%
És ha az ajandekozo (pl nagymama) nem is értesült róla, hogy volt gond most néhány kinder termékkel? Akkor Rohadjon meg a szemét, hogy ilyet hozott az unokanak?? Egyébként mióta kitört a botrány, a boltok polcairol régen levették az érintett termékeket, már ha akarsz se tudsz szalmonellast venni. Nem értem mire a felhajtas..
2022. ápr. 18. 13:22
 26/60 anonim ***** válasza:
31%
Én meg azt nem értem, hogy minek kockáztatni (bármilyen kicsi is a kockázat), egy nyavalyás csoki miatt. Főleg a gyerekünk egészségét.
2022. máj. 6. 19:37
 27/60 anonim ***** válasza:
49%
Igazából ez csak Magyarországon vágta ennyire mellbe az embereket, külföldön le se sz@rta senki, hogy valami van ezzel a gagyinak számító édességgel. Magyarországon meg ölre mentek a fórumokon emiatt a 200 ftos hulladék miatt 🤣
2022. máj. 6. 19:54
 28/60 anonim ***** válasza:
77%

"Én meg azt nem értem, hogy minek kockáztatni (bármilyen kicsi is a kockázat), egy nyavalyás csoki miatt."

?????

De figyelj, azt magyarázd már el, hogy hol van bármiféle(!) kockázat abban, hogy odaadsz egy másik országban, a fertőzött gyártól 1000 km-re található gyárban készül terméket? Hol? Mert én még mindig nem értem, a szalmonella átrepül egyik gyárból a másikba, vagy ezt hogy kell elképzelni?

Egyszerűen nem értem benne a logikát, komolyan, de nem is tudjátok megmagyarázni. Csak hogy Kindernek hívják azt a másik terméket is, ami a közelében nem járt a fertőzött gyárnak, de úgy hívják, ezért kockázat van benne.

Durva, egyszerűen megdöbbentő az emberi butaság

2022. máj. 6. 20:00
 29/60 anonim ***** válasza:
52%

A buta te vagy.

Számomra nem ér annyit a Kinder márka, hogy böngészgessem az apró betűket a csokipapíron, hogy ugyan vajon melyik ország melyik gyárában készült. Meg az interneten, hogy vajon melyik ország melyik gyára is veszélyes.

Ennél sokkal egyszerűbb nem megvenni, és kész.

Annyi egyéb csokit vehetünk, ki mondta, hogy nincs húsvét kinder nélkül???

2022. máj. 6. 20:09
 30/60 anonim ***** válasza:
41%
Mondom én, hogy mekkora indulatokat gerjesztett a Kinder csoki Magyaro.-n 🤣🤣
2022. máj. 6. 20:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!