Hogyan reagálnátok, ha valaki Kinder terméket hozna
húsvétra ajándékba a gyereknek?
Figyelt kérdés
Ugye volt most ez a szalmonella botrány, sokan beijedtek. De ha nagyszülők, egyéb rokonok az összejövetelen mégis ilyen Kinder csokikat, vagy tojástt adnának át, mi lenne a reakciótok? Hogyan oldanántok meg? Volt egyébként ilyen?
Az a logika, hogy mondjuk, holnap bővítik a listát, és az is benne lesz, amit előző nap odaadtál a gyerekednek.
2022. ápr. 17. 19:43
12/60 anonim válasza:
Ha nem belgiumban készült, akkor simán odaadnám. Mi is vettünk nyuszit.
2022. ápr. 17. 19:54
13/60 anonim válasza:
Ha nagyon félsz a szalmonella fertőzéstől, akkor csinálj belőle például muffint. 70°C felett elpusztul, a sütőben és a sütiben ennél magasabb hőfok van. A Kinder csokis muffin pedig nagyon finom.
2022. ápr. 17. 19:57
14/60 anonim válasza:
Hogy mit tennék? Hacsak nem Belgiumban vette a rokon, akkor pont nem érdekelne. Csak el kellene olvasni a tájékoztatást, megnézni a listát. Unokaöcsém, unokahúgom is kaptak Kinder tojást (a közeli boltból). Nem problémázott senki.
2022. ápr. 17. 20:02
15/60 anonim válasza:
Nyugat Europaban lakom, es a biztonsag kedveert MINDEN Kinder termeket bevontak. Ugyhogy egyertelmu Magyarorszagon sem adnam oda. Er annyit az az egy csoki ? ( gyerek fertozon dolgoztam egy evtizedet )
2022. ápr. 17. 20:13
16/60 anonim válasza:
Megköszönném, és odaadnám a gyerekeknek.
2022. ápr. 17. 20:48
17/60 anonim válasza:
Nem adtam oda. Volt mas amit bonthatott helyette.
2022. ápr. 17. 21:08
18/60 anonim válasza:
Kaptunk, megettük. Férjem is hozott tegnap kinder nyuszit, azt is megettük. Jól vagyunk, a legtöbb kinder termék nincs visszahívva.
2022. ápr. 17. 21:08
19/60 anonim válasza:
4 és 2 évesek. Akkor eszik meg, ha engedem. És ma pl minden ilyen csokit leellenőriztem, hogy honnan származik, mi a kódja. Egyik sem volt a veszélyes termékek között.
Most komolyan kezdjek azzal leállni vitázni, aki adta a tojást? Hát szívből adta. Legfennebb nem adom oda a gyereknek aztán kész
2022. ápr. 17. 22:14
20/60 anonim válasza:
Én még véletlenül azt is megettem ami a listán volt mint visszahívott termék. Ráadásul volt azon a listán még mikuláscsomag is lol, amit már tuti megettek a gyerekek réges-régen és Magyarországon egyetlen esetet nem regisztráltak ami ehhez köthető lett volna, én sem lettem beteg.
Ettől függetlenül nem adnék olyat nyilván ami a listán van, viszont vettünk a saját gyerekünknek is és vittünk ajándékba is Kinder nyuszit ismerős gyerekeknek, kétszer is megnéztem hogy szerepel-e a felsorolásban amit megvételezni készülök.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!