Mennyit foglalkozol, játszol... a gyerekeiddel egy nap, minden játékra ugrasz ha a gyerek épp azt kívánja?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 13:37
31/39 anonim válasza:
31!
A novalladnak mi köze a kerdesemhez? Egy 6 év alattimis érzi, ha nem akar vele játszani valaki vagy a másik nem élvezi a játékot.
33/39 anonim válasza:
Nem érzi????? Értem. Nos, itt be is fejezném akkor a beszélgetést. Ha felnőtt emberként úgy gondolod, a gyerek nem érez ilyeneket, akkor nincs miről beszélni. Téma lezarva, törlöm a kérdést a megvalaszoltjaim közül.
34/39 anonim válasza:
34
Te beteg vagy. Tisztába sem teszed a gyereket, ha nincs hozzá kedved? Mert a gyerek megérzi a szar kedvedet peluscsere közben, és azt fogja hinni, hogy szarni bűn? 😂
35/39 anonim válasza:
Én sokat, es tudom, hogy ez sokaknál kiveri a biztositekot, de en a hazimunkát is leszarom. Ha nincs kimosva vagy kitakarítva aznap, morzsas a konyhapult, nincs felmosva, de jót jatszottunk együtt, kit erdekel. Igyekszem kivinni, mesélni, enekelni, foglalkozasra viszem, és sokszor csak figyelem, hogyan jatszik egyedül. Muszáj kicsit hagyni, hogy egyedül talalja fel magát, unatkozzon,m nem ugrok mindig, ha jatszani akar vele, foglalatoskodjon egyedül. De en akkor sokszor inkább olvasok és fél szemmel figyelem a gyereket. Jaa, sokszor van kupi es nemi retek. Nem erdekel. Főzni sokat szoktunk együtt, pakol a konyhában a padlón közben, nézi, mit csinalok, ilyesmi. Nekem az az első, hogy vele foglalkozzak, es ha a férjem is itthon van, az, hogy harmasban jatsszunk. A haztartással majd pöntyöghetek, ha a gyerek már nagy. Most más a fontos.
36/39 anonim válasza:
Fú, de megsertődtél, 34. Most aztan meg lettünk büntetve, törölted a kérdést a megvalaszoltjaid közül, most mi lest velünk 🤣
37/39 A kérdező kommentje:
Olvastam, jó kis vita alakult itt ki. Én is szoktam velük játszani, de amikor a nagyobbik azt mondja hogy most ezt játszuk és most rögtön azt el szoktam engedni, főleg ha nincs kedvem hozzá, ez mondjuk csak egy dolog szokott lenni az autózás matchboxokkal. Ettől az egytől vagyok ki, ő pedig egyfolytában ezzel játszana velem. Ilyenkor terelek hogy valami mást válasszon ami engem is úgymond érdekel. Ma pl tojást festettünk, kifújtuk azokat és hasonlók. Csak ahogy az elején írtam hogy amikor azonnal kéne ugranom mert ő unatkozik és nem találja épp fel magát rám az úgy hat hogy elmegy a kedvem a játék gondolatától. Amúgy 5 éves a nagy és lassan 4 a kisebb. Fiúk
2022. ápr. 17. 00:17
38/39 anonim válasza:
“Nem ugrok mindig, de én kicsi korukban sem szórakoztattam őket, hagytam hogy unatkozzanak🤷♀️“
3 és 1 évesek - az nem kicsi??? 😀
Az első kettő válaszoló troll.
Mondjuk a kérdés megfogalmazása is provokatív. Nem ugrom mindig, de igyekszem figyelni rá, hamar elmúlik ez az időszak (6 éves lesz).
39/39 anonim válasza:
38-as, igen, kicsik még, babakorukra értettem🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!