Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit foglalkozol, játszol.....

Mennyit foglalkozol, játszol... a gyerekeiddel egy nap, minden játékra ugrasz ha a gyerek épp azt kívánja?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 13:37
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
84%

Az alváson kívül kb 2 h-t nem foglalkozom velük..

Vagy ha az apjuk nèlkülem figlalkoznak velük.

Nem úgy kell képzelni, hogy folyamatosan játèkot játszunk, hanem együtt vagyunk.

Mondjuk “segít” a 4éves a főzésben vagy amikor a konyhàban pakolok ők ott rajzolnak amihez oda-odalépek.. vagy gyurmáznak, ès közben beszélgetünk.

Vagy hagyom a gyerekeket egyedül, együtt játszani, de akkor is kell a jelenlét.

2022. ápr. 16. 14:31
 12/39 anonim ***** válasza:
75%

Ez a "jobb neki egy kiegyensúlyozott anya, mint aki unott képpel játszik vele" ebben a formában egyszerűen hazugság. Ha téged az tesz kiegyensúlyozottá, hogy teszelna gyerekedre, akkor egyszerűen rossz anya vagy és kész.

Sokféleképpen lehet valaki jó anya, de az a minimum, hogy foglalkozzon a gyerekével. Aki erre nem hajlandó, az lehet ettől bármilyen kiegyensúlyozott, attól meg rossz anya.

2022. ápr. 16. 14:31
 13/39 anonim ***** válasza:
30%

12!

Kiforgatod a szavait. Nem az teszi kiegyensúlyozottá, hogy tesz a gyerekére, hanem az, hogy amikor foglalkozik vele, azt örömmel teszi és nem kényszerből. Te nem láttál megbúvalbaxott fejű anyukát a játszótéren a homokozoban unottan lapátolni a gyerek mellett? Szerinted jót tesz a gyereknek? Lehet a valaszado nem megy mindennap játszótérre q gyerekkel, csak mondjuk heti egyszer, de akkor ő örömmel építi a homokvárat vele.

2022. ápr. 16. 14:35
 14/39 anonim ***** válasza:
80%

14es igen a maradék 6 napon meg bent senyveszti a gyerekét hogy anyuci kiegyensúlyozott legyen. nem értem, az ilyennek minek gyerek, miért nem volt elég egy kismacska?

Bármilyen fájdalmas is nektek, a gyerekkel törődni kell, játszani, nevelni. Nem csak akkor mikor az instán pózolnak vele.

Nem 0/24ben, de azért napi pár óra minőségi időt ne sajnáljunk a gyerekünktől, akit, gondolom mi akartunk.

2022. ápr. 16. 15:01
 15/39 anonim ***** válasza:
20%

De a játszást meg a törődést miért kell egy kalap alá venni?

Minek annak gyerek, aki nem viszi le egy héten 7x a játszótérre, magam sem értem...

Az a jó, aki mindig mindenre ugrik, igaz? A gyerek nem hülye, latja, hogy az anyja utál vele játszani, sőt érzi is. Mennyivel jobb ez?

A gyereknek kortárs kapcsolatok kellenek.

2022. ápr. 16. 15:14
 16/39 anonim ***** válasza:
80%

14

Emlékeim szerint jobban éreztem magam amikor az unott anyámmal játszottam, mintsem amikor bent kellett rohadni, de legalább ő jókedvű volt.

A gyereknek az a fontos hogy ő játsszon, nem az, hogy épp van e hozzá kedve az anyjának.

2022. ápr. 16. 15:14
 17/39 anonim ***** válasza:
24%

15!

Mert az ugye egyértelmű, hogy ha nem megy vele mindennap játszótérre, akkor simán csak "bent senyveszti". Esetleg nem a szekrenybe zárja olyankor a kölyköt?

17!

Hát ha neked élvezet volt az unott anyáddal jatszani és ez kellemes emlék, akkor jó neked. Épeszű embernek nem lenne az.

A gyerek játszhat am egyedül is, amugy

2022. ápr. 16. 15:30
 18/39 anonim ***** válasza:
65%

18as csakhogy te meg azért vagy hogy foglalkozz a gyerekkel. Főleg ha nem dolgozol. Aztán meg majd sírtok ha felnőtt korában nem nyitja rátok az ajtót, csak a kötelező köröket tudja le, és az első alkalommal lepasszol egy öregek otthonába.

Nagynéném óvónő, és többször mondta hogy a gyerekek azt mondták neki, bárcsak ő lenne az anyukájuk. Eddig túlzásnak gondoltam, de ezek után már elhiszem

2022. ápr. 16. 15:36
 19/39 anonim ***** válasza:
9%

19!

Kérlek áruld már el, hogy abból, hogy leirtam egy példát a jatszoterrel, hogy derül ki számodra hogy mennyit és hogyan foglalkozom a gyerekemmel!

2022. ápr. 16. 15:38
 20/39 anonim ***** válasza:
8%
Amúgy meg én mondjuk nem azért vállaltam gyereket, hogy gondozzák majd. Nem kell lepasszolnia se öregek otthonába, hidd el, megyek magamtól.
2022. ápr. 16. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!