Milyen nevet adtál/adnál a gyerekeidnek? Miért?
Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 11:43
2/22 anonim válasza:
A lányomnak a Karina nevet szeretném adni, de nem biztos van egy rossz hírű Klarissza nevű ismerősöm, és a Karina hajaz rá. Az Amina és a Ninetta is tetszik még.
Fiúból Dávid, Zsombor, Milán, Máté,Noel, Ármin. Valószínűleg Zsombor lesz.
3/22 anonim válasza:
Izabella, Daniella, Szabolcs. A férjemnek és nekem is ezek a nevek tetszettek.
4/22 anonim válasza:
Elza lett a lányom, Mátyás a nagyfiam, Lóránt a kisfiam. Mindhármukat déd-és ükszülők után neveztük el. Nekünk ez tetszett. Elza nevét már kislányként eldöntöttem a dédim miatt, a másik két név a férjem családjából származik.
5/22 anonim válasza:
Nekem Elizám lesz, hamarosan szülök :)
6/22 anonim válasza:
Nincs még gyerekem, de az Aurélia és az Auróra név nagyon tetszik. Fiúból meg az Aurél és a Henrik.
7/22 anonim válasza:
Lőrinc, András, Gergely, Eszter ezek a nevek tetszettek mindkettőnknek és illeték a vezeteknevhez is
8/22 anonim válasza:
Tamás, Balázs. Mert tetszett és illik hozzájuk.
9/22 anonim válasza:
A kislanyunk Lívia lett. Az egyetlen nev a sok kozul amit a paromnak folvetettem, es tetszett is neki.
10/22 anonim válasza:
Boglárka. Mert 3 szótagú kellett (egyszótagú a vezetéknév), és mert magyar név.
Személy szerint nem szeretem, hogy magyarként Gabriella a nevem. Ez egy héber/török név, közé nincs a magyar nyelvhez. Ennyi erővel Szvetlána is lehetnék. Csak minek.
Férjem meg Iván... És ő se orosz.
Szóval magyar nevet szerettünk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!