Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves, még nem szobatiszta...

2 éves, még nem szobatiszta kisgyerekkel hogyan szokás strandolni?

Figyelt kérdés

Tavaly próbálkoztunk ilyen "vízhatlan" pelenkával, de gyakorlatban nem volt vízhatlan, egy kis pocsolyába üléstől rögtön vagy 5 kilós lett és onnantól csak úgy lógott a gyereken..

Esetleg pelenka nélkül? Nem hiszem, hogy becsinálna, de azért pisi lehet, hogy lenne.

Ti hogy szoktátok?

2022. ápr. 14. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
A pisi nem izgat, kakilni meg elbújva szokott, szól hogy hova bújjon, így akkor kap pelust.
2022. ápr. 14. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
1 vagyok amúgy az úszó pelusból is kijön a pisi, csak a kakát tartja.
2022. ápr. 14. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Jó minőségű úszópelus + úszónadrág.
2022. ápr. 14. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom mi az a vízhatlan pelenka. Úszó pelenkát kap amíg vízbe megyünk. Kint a parton kap egy száraz fürdőruhát, abban van, pelenka nélkül kicsit. Látszik rajta ha pisilni, kakilnia kell, de azt is túléljük ha a pisi véletlenül a fűre megy. Vagy pelenka, kisgatya, kispóló ha homokozik, vagy pihen, sétálunk.
2022. ápr. 14. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Úszó pelenka!

Eldobható vagy létezik mosható!

A vizet nem szívja magába, így értelem szerűen a pisit sem tartja meg, csak a kakit.

Én mindig úszó pelus plusz fürdő nadrág kombót adok a fiamra. A lányomnak mosható úszópelusa volt.

A parton rendes pelenkát kap, ill kicsit lehet kisgatyában is.

2022. ápr. 14. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

Az úszópelenka nem vízhatlan, és a csak a szilárd székletet tartja meg (jó esetben legalább azt), a pisit átengedi.

Egyébként mosható úszópelenkát használtunk. Egyrészt sokkal jobban zár, mint az eldobható. Még az anyatejes kakit is képes bent tartani. Másrészt sokkal esztétikusabb is, és nem mellesleg a gyereknek is kényelmesebb, mert míg az eldobható felszívja a fél strandot, addig a mosható nem.

Pl: imsevimse, bambino mio

2022. ápr. 14. 22:48
 7/8 anonim ***** válasza:
70%

2 évesen lett szobatiszta a gyerekem.

De elötte sem használtunk úszopelust sem.

1 éves kora óta beállt az ébredés utáni reggeli kakira. Így simán csak fürdőgatyót adtam rá. (Hiába adtam volna úszópelust, a pisit az sem fogja fel).

Sosem volt baleset.

2022. ápr. 15. 06:51
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
A vízben úszópelenka. Az nem dagad meg. A parton meg bugyipelus.
2022. ápr. 15. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!