2 éves, még nem szobatiszta kisgyerekkel hogyan szokás strandolni?
Tavaly próbálkoztunk ilyen "vízhatlan" pelenkával, de gyakorlatban nem volt vízhatlan, egy kis pocsolyába üléstől rögtön vagy 5 kilós lett és onnantól csak úgy lógott a gyereken..
Esetleg pelenka nélkül? Nem hiszem, hogy becsinálna, de azért pisi lehet, hogy lenne.
Ti hogy szoktátok?
Úszó pelenka!
Eldobható vagy létezik mosható!
A vizet nem szívja magába, így értelem szerűen a pisit sem tartja meg, csak a kakit.
Én mindig úszó pelus plusz fürdő nadrág kombót adok a fiamra. A lányomnak mosható úszópelusa volt.
A parton rendes pelenkát kap, ill kicsit lehet kisgatyában is.
Az úszópelenka nem vízhatlan, és a csak a szilárd székletet tartja meg (jó esetben legalább azt), a pisit átengedi.
Egyébként mosható úszópelenkát használtunk. Egyrészt sokkal jobban zár, mint az eldobható. Még az anyatejes kakit is képes bent tartani. Másrészt sokkal esztétikusabb is, és nem mellesleg a gyereknek is kényelmesebb, mert míg az eldobható felszívja a fél strandot, addig a mosható nem.
Pl: imsevimse, bambino mio
2 évesen lett szobatiszta a gyerekem.
De elötte sem használtunk úszopelust sem.
1 éves kora óta beállt az ébredés utáni reggeli kakira. Így simán csak fürdőgatyót adtam rá. (Hiába adtam volna úszópelust, a pisit az sem fogja fel).
Sosem volt baleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!