Hogyan tudnék visszajönni a saját szobámba aludni?
Figyelt kérdés
Kislányom nyáron 2 éves lesz és még mindig egy szobában alszok vele. Az első 1 2 hónapban anyósom segített az éjszakákban így azt mondhatom a saját helyemen aludtam akkor még. Mikor már nem kelt éjszaka enni vagy csak egyszer mindig feljött segíteni anyósom de akkor már én aludtam vele. Azóta mindig ott alszok és csak ha este fél 10 körül elalszik utána tudok a férjemhez átjönni filmet nézni beszélgetni, de utána megyek át a kislányomhoz aludni. Az a baj hogy nagyon ritka az amikor egyszer nem kell odamenni hozzá és végig tudjuk aludni az éjszakát. Általában hajnalban vagy ilyen 1 óra után nyugoskodik mostanában a fogai miatt vagy nem tudom. Ez úgy másfél 2 óráig így megy. Nagyon változó hogy hogyan alszik éjszaka mégha 7 körül ébred vagy negyed 8kor. Nem tudom hogyan tudnék így visszamenni a saját helyemre. Mindig csak délutáni alvaskor tudok ott lenni de aludni sose.2022. ápr. 12. 14:48
11/13 anonim válasza:
Itt hol ez a gyerek igénye? 1/2 10-kor leteszi aludni, és kijön, semmi nem indokolja, hogy ne a férje mellé feküdjön le aludni.
12/13 anonim válasza:
Mit csinal a gyerkoc abba a közel 2 oraban meg fent van? Akkor sem alszik ha ott vagy? Vagy erted h 2 oran keresztul megebred neha?
Alvaszavarra gondoltal mar? Olvass utana. Esetleg TV kiiktatasa, cukros barmit elhagyni 5 utantol. Ilyeneket olvastam anno. Persze ha fogzas az mas, azzal nem igazan tudsz mit tenni..
13/13 anonim válasza:
4,5 - 5 évesen kb. Addig ha nem vele aludtam egy szobában akkor atjott éjszaka és mellém feküdt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!