Hogyan tudnék visszajönni a saját szobámba aludni?
Nagyon egyszerű. Nyitva hagyod a szobája ajtaját és a ti szobátok ajtaját. Ha sír, akkor átmész, vissza altatod és aztán mész vissza a szobádba.
A jó Isten se tudja, hogy mikor fogja végig aludni az éjszakát a gyerek. Ha mindenki erre várna, akkor sokan nem aludnának a saját szobájukban.
Ugy orulok mikor az ilyen kerdesek ala csak olyanok irnak akinek a gyereke az első perctol jo alvo volt, es nem kellett vele soha sétálni, soha egy szobaban aludni, esetelg egy agyban is. Aztan az akinek meg minden próbálkozás ellenere ez igy alakul le van szolva mert nem hagyja orditani a gyereket, aki valamiert igenyli ejjel a biztonsagot ado szuloi kozelseget.
Az egyik gyerekem kb minden ejjel orditott addig meg nem fekudtem melle. Hat bocs h ezt nem hagytam. A masik gyerekem elso perctol kisagyban alszik, eszembe se volt ezt elrontani. Miert olyan hihetetlen ez egyeseknek?
Igen, sok anyukanak a gyereke igenyei az elsok, plane pici korban. Hala eg ilyen csaladban nottem fel, es ezt adom tovább.
Kérdezo,
Probalkozz azzal amit jonak talalsz, hagyd addig erlelodni a praktikakat amig a te hataraid engedik. Nem biztos, hogy ami Gizinek bejon neked is bevalik majd, de erdemes probalkozni. En is vegigmentem par trukkon, volt ami ideig oraig bevallt, aztan mondjuk jott egy betegseg es borult ujra minden. Kitartast!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!