Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan tudnék visszajönni a...

Hogyan tudnék visszajönni a saját szobámba aludni?

Figyelt kérdés
Kislányom nyáron 2 éves lesz és még mindig egy szobában alszok vele. Az első 1 2 hónapban anyósom segített az éjszakákban így azt mondhatom a saját helyemen aludtam akkor még. Mikor már nem kelt éjszaka enni vagy csak egyszer mindig feljött segíteni anyósom de akkor már én aludtam vele. Azóta mindig ott alszok és csak ha este fél 10 körül elalszik utána tudok a férjemhez átjönni filmet nézni beszélgetni, de utána megyek át a kislányomhoz aludni. Az a baj hogy nagyon ritka az amikor egyszer nem kell odamenni hozzá és végig tudjuk aludni az éjszakát. Általában hajnalban vagy ilyen 1 óra után nyugoskodik mostanában a fogai miatt vagy nem tudom. Ez úgy másfél 2 óráig így megy. Nagyon változó hogy hogyan alszik éjszaka mégha 7 körül ébred vagy negyed 8kor. Nem tudom hogyan tudnék így visszamenni a saját helyemre. Mindig csak délutáni alvaskor tudok ott lenni de aludni sose.
2022. ápr. 12. 14:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
10%
Nem akarlak elkeseriteni, de 3 evesemmel is ezt jatszuk... Mar mindent probaltunk. En mar elfogadtam, ez van. Lassan megy melle a teso, csak bízunk benne h ettol megnyugszik..
2022. ápr. 12. 15:00
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Eleve nem értem miért alszol ott! Gondolom nem kastélyban laktok, hogy a gyerekszoba másik szárnyban van. A saját ágyadból is meghallod, ha felsír, de ha van bébiőr az is megoldás.
2022. ápr. 12. 15:10
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk az volt, hogy kijöttem mielott elaludt volna, aztán megszokta, hogy egyedül aludjon el. Amikor nagyon sírt emiatt, nyilván odamentem inkább, de amikor már csak egy kicsi sírás volt, akkor ráhagytam, 5 perc után befejezte, és aludt.
2022. ápr. 12. 15:18
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem mindenkinel mukodik ugyanaz a sema...
2022. ápr. 12. 15:34
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon egyszerű. Nyitva hagyod a szobája ajtaját és a ti szobátok ajtaját. Ha sír, akkor átmész, vissza altatod és aztán mész vissza a szobádba.

A jó Isten se tudja, hogy mikor fogja végig aludni az éjszakát a gyerek. Ha mindenki erre várna, akkor sokan nem aludnának a saját szobájukban.

2022. ápr. 12. 16:17
 6/13 anonim ***** válasza:
15%

Ugy orulok mikor az ilyen kerdesek ala csak olyanok irnak akinek a gyereke az első perctol jo alvo volt, es nem kellett vele soha sétálni, soha egy szobaban aludni, esetelg egy agyban is. Aztan az akinek meg minden próbálkozás ellenere ez igy alakul le van szolva mert nem hagyja orditani a gyereket, aki valamiert igenyli ejjel a biztonsagot ado szuloi kozelseget.

Az egyik gyerekem kb minden ejjel orditott addig meg nem fekudtem melle. Hat bocs h ezt nem hagytam. A masik gyerekem elso perctol kisagyban alszik, eszembe se volt ezt elrontani. Miert olyan hihetetlen ez egyeseknek?

2022. ápr. 12. 16:41
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
Van ahol a gyerek irányít, van ahol nem, ennyi.
2022. ápr. 12. 16:51
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Ja vagy minden gyerek mas, es nem szolok le egy anyukat latatlanba? De ez a verzio meguti ezt a szintet ugy latom
2022. ápr. 12. 16:55
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem szóltam le senkit. Ha a családnak jó, hogy a gyerek igényei az elsők és egyetlenek akkor jó.
2022. ápr. 12. 17:03
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Igen, sok anyukanak a gyereke igenyei az elsok, plane pici korban. Hala eg ilyen csaladban nottem fel, es ezt adom tovább.

Kérdezo,

Probalkozz azzal amit jonak talalsz, hagyd addig erlelodni a praktikakat amig a te hataraid engedik. Nem biztos, hogy ami Gizinek bejon neked is bevalik majd, de erdemes probalkozni. En is vegigmentem par trukkon, volt ami ideig oraig bevallt, aztan mondjuk jott egy betegseg es borult ujra minden. Kitartast!

2022. ápr. 12. 17:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!