Hány éves volt a többemberes gyermeked amikortól "hagyta" hogy elvégezd a házimunkát?
Olyasmire gondolok hogy egy nagy adag mosatlan halmozódik fel és amíg elmosogatsz addig úgy játszik hogy nem sodorja magát veszélybe vagy nem kezd el mutogatni és a lábad a csimpaszkodni hogy gyere be a szobába és játsszatok?
Segítségem,takarítóm nincs, így egyedül a délutáni alvás alatt tudom pl ezt elvégezni, mert éjszaka nem világíthatok és zajonghatok a konyhában annyira kicsi a lakás. Kíváncsi vagyok ha valaki járt hasonló cipőben hány éves gyerekkel javult a helyzet.
"nem kezd el mutogatni és a lábad a csimpaszkodni hogy gyere be a szobába és játsszatok?"
??? Ezt nem értem. Szerintem minden gyereknek van olyan időszaka, mikor folyton csimpaszkodik az anyjába, az én 1 évesen is éppen ezt éli át, mégsem érzem, hogy "többemberes" baba lenne.
Igen, csimpaszkodik a lábamba sokszor, de nem dobom el ezért a dolgokat, max. beszélek hozzá közben, nyugtatom, de akkor is elmosogatok, ha közben a nadrágot lehúzza rólam. Tegnapelőtt pl. kb tizenötször szedtem össze a lakás különböző pontjaiból, miközben főztem, mert folyton elmászott olyan helyre, ahol nem láttam, biztos voltam vagy 1,5 órát a konyhában, de akkor is megfőztem. Adtam a kezébe ezt-azt, leültem mellé pár percre, de csináltam. Ja, igen, a végére nagyon ideges voltam, de istenem :D
Ilyen alapon minden baba "többemberes", mert én nem láttam még olyan picit, aki egy helyben ül, míg az anyja házimunkát végez.
Néha hagyta, ha mást csinált…
Amúgy a műanyagokkal matathatott egy tál vízben, ami után felmostam..
Néha most is pedig már ovis…..
Jah mindezt úgy, hogy van mosogatógépem is.
Nem kell egyszerre mindent megcsinálni.
Volt hogy csak 2 darabot mosogattam el egyszerre- így nem is halmozódott föl, és apránként haladtam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!