Ki ismer Budapesten német nyelvű játszóházat, vagy bármilyen csportosulást, ahol német nyelvet hallhat a kisgyerek?
De jó, én Békáson! :) Majd kiemelem a kérdést, ha már lehet, hátha úgy ír valaki valami jót.
A Kids Club-ot néztem, de az is inkább angol.
Jaja. :) Neked amúgy hány éves a gyereked? Szoktál vele otthon németül beszélni?
Az enyém 20 hónapos, és nem szoktam. Próbáltam, de nem ment. Ezért szeretnék valami olyan környezetet, ahol "természetes" közegben hallja. Amúgy most kezdi a bölcsit, szóval inkább délután lenne jó. (Némettanár vagyok, de már évek óta nem beszéltem németül, rám is rámférne a nyelv használata...)
20 hós.. :)
Amúgy én nagyon szeretem a németet, de még így is dilemmázok, hogy ne az angolt gyakoroltassam-e vele. Valóban elcsépelt, de nem véletlenül: én se megyek semmire a némettudásommal, mindenhova angol kell. A munkámban is csak az angolt használom. Sajnos nem lehet kikerülni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!