Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem szeret a gyerekem?

Nem szeret a gyerekem?

Figyelt kérdés

2,5 éves fiam nagyon apás. Ha ketten vagyunk itthon, velem is jól elvan, de ha az apja is itt van, csak ő létezik, ha éjjel ébred, akkor is csak az apját hívja.

Ma véletlenül rálépett a lábamra, mondtam, hogy ez fáj nekem, ezt követően rugdosni kezdett, mondta, hogy tudja, hogy fáj és szomorú leszek, közben nevetett. Láthatóan tényleg nem érdekelte, hogy fájdalmat okozott, az apja is mondta neki, hogy ez fáj anyának, kérjen bocsánatot, de ő azt mondta, hogy nem kér.

Mi soha nem bántjuk, kiabálni sem szoktunk vele. Igaz, hogy kettőnk közül én vagyok a következetesebb, szigorúbb.

Tényleg nem érdekli, hogy fájdalmat okozott nekem?

Lehetséges, hogy tényleg nem szeret engem?

2022. ápr. 3. 22:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Úristen kedves utolsó, neked nagyon sürgős pszichológiai segítségre lenne szükséged! Őszintén sajnállak!

Olyan nincs, hogy egy gyerek ok nélkül viselkedik így az anyjával. Olyan van, hogy az anyjának gőze sincs róla, hogy mik azok a dolgok, amikkel tönkre tudja tenni a gyerekének a lelkét és amitől ilyen lesz.

2022. ápr. 11. 09:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A 10-es az iskolapéldája, hogy miért nem kellene mindenkinek gyereket vállalni. Te elcseszetintetted és még idióta tanácsokat is adsz. Hát szerintem te ne. Csapkodtad a gyereked, utál téged és képes vagy azt tanácsolni, hogy a kérdező is bántsa a sajátját. Ne haragudj, de neked sürgősen szakember segítségére van szükséged, nem tanács osztogatásra.
2022. ápr. 11. 09:57
 13/13 A kérdező kommentje:

Hu, kedves #10-es! Nagyon sajnálom a Veled történteket, szerintem is pszichológusra lenne szükséged.

Valami oka biztos van, amiért így viselkedik Veled a lányod, és biztos nem az, hogy túlszeretted, mert olyan szerintem nincs. Mint ahogy azt sem hiszem, hogy egy gyerek akkor fog ragaszkodni a szüleihez ha bántják őt, akár verbálisan, akár fizikailag

2022. ápr. 11. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!